Nieuws Oost-Vlaanderen Royal A-ware rondt overname melkpoederactiviteiten FrieslandCampina

Royal A-ware rondt overname melkpoederactiviteiten FrieslandCampina

Royal A-ware rondt overname melkpoederactiviteiten FrieslandCampina

AALTER – Met ingang van maandag 1 november 2021 neemt Royal A-ware de melkpoederactiviteiten in Aalter over van FrieslandCampina. De verkoop werd vorig jaar december aangekondigd. De 40 medewerkers die werkzaam zijn in Aalter, komen in dienst bij Royal A-ware.

De overname past in de strategie van Royal A-ware om klanten te bedienen met een zo breed mogelijk productportfolio. Het Nederlandse familiebedrijf wil in de fabriek investeren om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van de klant.

“De melkpoeders uit Aalter staan bekend om de hoge kwaliteit, de medewerkers hebben veel kennis en ervaring met het maken van poeders en Aalter ligt in een gebied met uitstekende beschikbaarheid van melk van hoge kwaliteit. Sinds juli werken wij al naar tevredenheid samen met een groot aantal melkveehouders in Vlaanderen”, aldus Jan Anker, CEO van Royal A-ware.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.