Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Pinkk brengt Parijse en Italiaanse damesmode naar Eeklo

Starter van de week: Pinkk brengt Parijse en Italiaanse damesmode naar Eeklo

Saidja Vercruysse in haar trendy damesboetiek. Foto Michel Wijne

Starter van de week: Pinkk brengt Parijse en Italiaanse damesmode naar Eeklo

EEKLO – Het voorbije weekend opende Saidja Vercruysse (45) aan Markt 35 de deuren van haar trendy damesboetiek Pinkk. Haar nieuwe zaak staat helemaal in het teken van Parijse en Italiaanse mode.

“Tot oktober runnen we de zaak als pop-up”, zegt Saidja. “Daarna start de eigenaar verbouwingswerken en zullen we onze boetiek voortzetten op een andere locatie in Eeklo.”

Twijfels over het slagen van haar zaak heeft Saidja niet. “Negatieve verhalen over leegstand en slechte tijden zijn niet aan mij besteed, met die ingesteldheid mag je niet starten”, vertelt Saidja. “Uiteraard moet je wel een beetje geduld hebben vooraleer alles van de grond komt.”

Webshop

“Ik barst van de ideeën en heb heel veel zin om erin te vliegen. Zo droom ik ervan om in de toekomst eens een modeshow te organiseren en ook aan onze webshop wordt gewerkt. Ons openingsweekend was alvast een succes. Trendy Parijse en Italiaanse damesmode, dat is waarvoor we staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.