Nieuws Oost-Vlaanderen Twintig ondernemers in de running voor Theo’s

Twintig ondernemers in de running voor Theo’s

Twintig ondernemers in de running voor Theo’s

EEKLO – De Economische Raad en de stad Eeklo maakten twintig supergenomineerden bekend die kans maken op een Trofee voor Hedendaagse Eekloos Ondernemen, kortweg Theo. De awards worden op 8 oktober voor het eerst in vier jaar nog eens uitgereikt.

“Nooit eerder waren er zoveel genomineerden en dat voor alle categorieën”, zegt Thierry Smet, voorzitter van de Economische Raad. “Het bewijs dat Eeklo gonst van ondernemers vol passie en goesting.”

“De lijst van genomineerden is ook héél divers”, zegt schepen Hilde Lampaert (N-VA). “Online maakt duidelijk zijn intrede. Ik zie de genomineerden als de vertegenwoordigers van alle ondernemers, die zich iedere dag inzetten en onze waardering verdienen. Onze gevestigde waarden, jonge ondernemers en starters zorgen voor een bloeiende stad.”

Theo/Thea (ondernemer van het jaar)Boutique Hotel Shamon, Bakkerij Lanckriet, LVS Technics en tuincenter Hermie Online.

Eco-Theo (ondernemer met grootste inspanning op het vlak van duurzaamheid)Ramen- en deurenfabrikant Kurt Van Tomme, Victor Buyck, sociale werkplaats Pro Natura en restaurant La Maryse.

Theo-Mobiel (Marktkramer van het jaar)Groenten en Fruit Vincent, Zuivelboetiek Petra en Patrick, Kazen De Volle Maan en Vishandel Janssens.

Neo-theo (Starter van het jaar)Foto- en videografiebedrijf Moments of Colour, webshop voor tweedehands kinderkleding Hoppiepolla, Brouwerij 9900 en Cil-lou Hair & Care.

Theo-store (Winkel van het jaar)Koffiebar/kapsalon Coiffee, Colora, Optiek Matuszczak en fietsenwinkel Fixovélo.

Op 8 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Er is die dag ook nog de Theofiel (de Theo voor de Lifetime achievement) en de Theo-Flitser, uitgereikt door de pers. Wie erbij wil zijn, schrijft in via www.eeklo.be/theo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.