Picture1 Roel Paesmans en Aitor Somers. Foto RR

Voormalige concurrenten Fruitsnacks en JustBite gaan verder als partners

OUDENAARDE - Fruitsnacks en JustBite, twee leveranciers van gezonde tussendoortjes aan bedrijven, doorbreken hun concurrentie en gaan een structurele samenwerking aan.

De twee bedrijven bouwden een sterke reputatie uit. Fruitsnacks werd in 2022 Limburgse kmo van het jaar. Een paar maanden eerder ging Kevin Ringoot, medeoprichter van JustBite, naar huis met een JCI-prijs als Oost-Vlaamse jonge ondernemer.

LEES OOK. En de beste KMO van Limburg is…

LEES OOK. Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar wil “miljoen gezonde werkpauzes realiseren”

"De klik tussen Fruitsnacks en JustBite was er meteen", vertelt Aitor Somers van JustBite. "We werken beiden aan gezonde pauzemomenten op het werk. Eén plus één is drie. Door onze krachten te bundelen hebben we een completer aanbod en behouden we elk onze focus en expertise."

War for talent

Fruitsnacks van de Limburgse familie Paesmans levert fruit op de werkvloer, het jongere JustBite focust op gezonde snacks. Volgens zaakvoerder Roel Paesmans is er steeds meer vraag naar gezonde tussendoortjes, onder meer door de krapte op de arbeidsmarkt. "Bedrijven willen steeds meer doen om hun medewerkers gezond en gelukkig te maken. In de war for talent willen ze een duidelijk verschil kunnen maken. We horen dus steeds meer dat bedrijven hun gezonde aanbod zo uitgebreid mogelijk maken."