Nieuws Oost-Vlaanderen Walkie Talkie spot big five

Walkie Talkie spot big five

Walkie Talkie spot big five

GENT – Het Gents communicatiebureau Walkie Talkie haalt niet een, twee, maar vijf nieuwe collega’s binnen. Nieuwe gezichten Zoë Nassel (Ogilvy social lab) en Ineke Tack (Marnix and Ally), alsook twee oud-bekenden, ex-stagiaire Axelle Fraeye en voormalig collega Rhany Opalfvens (All Colors of Communication), vergezellen het huidige team. MariaLaura De Loore (Colruyt Group) is voortaan aan zet als inhouse social media expert. The big five zal werken op accounts zoals Storytel, Kinepolis, Elvie, Spotify en FrieslandCampina.

PR bevindt zich in een veranderende context, zegt Valérie Bourgeois, managing partner bij Walkie Talkie. “Budgetten krimpen of worden opgesplitst, bedrijven veranderen van koers, er moet schade ingehaald worden. Virtuele ontwikkelingen nemen dan weer een vlucht en picture perfect op social feeds is passé composé. We merken daarbij meer dan ooit de vraag naar creativiteit en wendbaarheid.”

Walkie Talkie haalt daarom vijf sidekicks aan boord die het bureau nog meer als allround agency op de kaart moeten zetten. Naast vier pr-managers, verwelkomt het bureau ook een getalenteerd sociale media-experte. Door social strategieën doorgedreven te integreren in communicatieplannen kunnen klanten voortaan nog diepgaander geadviseerd en geserviced worden.

“Ik kende Walkie Talkie al jaren, vooral vanuit de content creator kant”, aldus Maria-Laura De Loore. “Via mijn eigen kanalen had ik het geluk om regelmatig mee te werken aan influencercampagnes van het bureau. Ik verdiepte me de laatste jaren steeds meer in sociale media marketingstrategie en werkte bij Colruyt Group vooral op social, influencer marketing & brand experience. Public Relations & Communicatie zijn reeds king, social media als extra pijler binnen Walkie Talkie is King Kong.”

Het Gentse bureau is geëvolueerd van een klassiek pr-bureau naar een brand strategy bureau. Naast hun lifestyle expertise, werd er in 2020 ook een corporate communicatiecel in het leven geroepen om bedrijven te assisteren op vlak van reputatiemanagement en het orchestreren van interne en externe communicatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.