Nieuws Oost-Vlaanderen What’s in a name? lanceert eigen premium bier

What’s in a name? lanceert eigen premium bier

What’s in a name? lanceert eigen premium bier

GENT – What’s in a name? sloeg de handen in elkaar met microbrouwerij Gistgeest voor een biertje op maat: de ‘Pen Felipe’ is een zinsvervoerende IPA met Saison-flair en knipoogt naar het metier van copywriter Filip Vandewiele. De proeverij in primeur van deze India Phil Ale met de Nieuw-Zeelandse hoppen Nelson Sauvin en Motueka vindt plaats op donderdag 2 september en gaat gepaard met een exclusieve voorvertoning van ‘Sun’s Out, Guns Out’ — de broeierige Indian Summer-expo van Galerie Rufus.

Filip Vandewiele is niet aan zijn proefstuk toe op het vlak van originele self-promotionZijn direct mailing ‘Creativity is on the write side of the brain’ was in juli nog te zien op de Fedrigoni Top Award 2021 Exhibition in Milaan. Op LinkedIn post hij af en toe vermakelijke Top Topical-advertenties en via YouTube zijn recent ook ‘The Adventures of Pen Felipe’ te volgen, zinvolle en zinloze strapatsen van een heerschap en zijn vulpen.

Premium bier

Zijn nieuwste creatie is een eigen bier in samenwerking met microbrouwerij Gistgeest. Op donderdag 2 september stelt hij de IPA in primeur voor bij Galerie Rufus aan de Land van Waaslaan 58 te Gent.

Deze zonzatte proeverij van ‘Pen Felipe’, het huisgemaakte biertje van copywriter Filip Vandewiele, gaat er gepaard met een exclusieve voorvertoning van SUN’S OUT, GUNS OUT — de broeierige groepsexpo van Alexander Popelier, Eliza Pepermans, Sam Scarpulla en Figuurlik.

Copy copy

Filip Vandewiele is 15 jaar zelfstandig copywriter, medeoprichter van creatief collectief What’s in a name? en Short Copy Captain bij copycollectief ink. Het liefst opereert hij frank en vrij als storyteller, redacteur, columnist, scenarist, radioregisseur, stilist, lyricus, rederijker en penprostitué.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.