Nieuws Oost-Vlaanderen Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

KWAREMONT/RONSE/GENT – Audiovisueel expert Whitemilk vertaalt de meest geavanceerde technieken naar haalbare, geïntegreerde en baanbrekende oplossingen voor auditoria, boardrooms, leslokalen, onthaalruimtes, medische omgevingen, grote evenementen,… Voortdurend dienen zich nieuwigheden aan, vaak spectaculair en veelbelovend. Om ervoor te zorgen dat ze alleen het allerbeste installeren bij hun klanten, richtte Whitemilk een uniek AV Lab in waar volop getest en geëxperimenteerd kan worden.

“In het AV Lab testen en valideren we nieuwe AV-toepassingen en -concepten voor zowel klanten als fabrikanten. We organiseren er bovendien interne opleidingen”, vertelt Managing Director Jan De Keyser. “Het is de vaste uitvalsbasis van het Service & Support-team, maar ook de rest van het team komt er testen en experimenteren. Hier doen we de pre-staging van grotere projecten. Het proces van inbedrijfsstelling begint namelijk al voor de fysieke installatie. Zelfs de meest ingenieus ontworpen systemen zijn afhankelijk van een goede voorbereiding, en van de juiste firmware en drivers. We slaan er ten slotte ook demo-stocks en spare parts op.”

Whitemilk vond voor dit AV Lab een prachtig gelegen locatie in Kwaremont, vlakbij het hoofdkwartier in Ronse. Dat betekent meteen ook dat Whitemilk er na Ronse en Gent nu een derde vestiging bij heeft.

Een investering voor klanten, fabrikanten én team

“We doen deze investering om drie redenen. Om te beginnen weten onze klanten dankzij het lab zeker dat wij elke installatie tot in de puntjes onder controle hebben. Daarnaast vinden fabrikanten hun weg naar het AV Lab, hun producten worden er onderworpen aan een extra professionele test waardoor zij veel sneller nieuwigheden kunnen releasen. En tot slot kunnen we er zo voor zorgen dat het kennisniveau van onze medewerkers ontzettend hoog en altijd up-to-date is”, aldus Jan De Keyser.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.