WONDR care Tibbe en zijn team. Foto: WONDR care

WONDR care opent allereerste flagship store in centrum van Gent: “Bezoekers krijgen er deskundig advies”

Na twee opeenvolgende jaren van succesvolle pop-upwinkels in de stad, zet WONDR care nu een blijvende stap in de Koestraat in Gent. Op zaterdag 28 opent hun eerste flagship store.

WONDR care is al enkele jaren een voorloper op het gebied van gezonde, milieuvriendelijke en plasticvrije verzorgingsproducten. Samen met experts en universitaire wetenschappers nam het team van WONDR gangbare cosmetica grondig onder de loep. De producten worden in België ontwikkeld met experts in een laboratorium, waar alleen pure en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Het verzorgingsmerk is vegan en cruelty free. Ook de bars zijn 100% plasticvrij en worden verpakt door sociaal kwetsbare groepen.

Lees ook: Moerbeekse ondernemer krijgt Belgian Vegan Award voor zijn milieuvriendelijke verzorgingsproducten

Met deze flagship store wil WONDR care iedereen bekendmaken met verzorgingsproducten die niet alleen goed zijn voor het lichaam, maar ook voor de planeet. "Onze nieuwe winkel wordt een experience store", zegt Tibbe Verschaffel van Wondr Care. "We bieden ons assortiment aan, en willen onze klanten tegelijkertijd een meeslepende winkelervaring laten ervaren. In de winkel kunnen bezoekers terecht om de producten uit te proberen en krijgen ze deskundig advies van de winkelmedewerkers", zegt Tibbe Verschaffel, oprichter van Wondr care.