Nieuws Vlaams Brabant 12 faillissementen

12 faillissementen

12 faillissementen

SCHERPENHEUVEL/HOEILAART/LUBBEEK/ZAVENTEM/LONDERZEEL/OPWIJK – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 12 bedrijven failliet verklaard. 

De zaak Tosun Sercan, Schuurweg in Scherpenheuvel-Zichem, is in faling. Het bedrijf was actief in de verkoop en reparatie van gsm’s. Curator is Frederik Naenen.

Het Agro Foods Team, Alsembergsesteenweg in Ukkel, is failliet. Het bedrijf was officieel actief in de sector van de reiniging. Curator Rutger Belsack is op de zaak gezet.

Specialistenpraktijk Psom, Leopold I-laan in Hoeilaart, heeft de boeken neergelegd. De ondernemingsrechtbank heeft curator Maarten Bentein aangesteld.

Adviesbureau Hexafin, Borrensstraat in Elsene, is niet meer. Maarten Bentein is de curator van dienst.

Horecavennootschap Galini, de zaak achter brasserie Brouwershuis aan de Marktstraat in Opwijk, is in faling. Rutger Belsack is de aangestelde curator.

Voor IT’er Patrick Onsia, Mechelsestraat in Londerzeel, had de ondernemingsrechtbank slecht nieuws. Curator van dienst is Rutger Belsack.

Reinigingsbedrijf Team Trading, Voldersstraat in Brussel, is niet meer. Ook in deze zaak is Rutger Belsack aangesteld als curator.

Schoonmaakster Lenka Kostolnakova, gevestigd aan de Dorpsstraat in Lubbeek, is failliet verklaard.  Curator Brandaan Mombaers zal de boeken nakijken.

Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) van Hoeilaart, met maatschappelijke zetel aan de Henri Caronstraat, is in faling. Curator Christine De Ridder is aangesteld.

Bouwbedrijf GM Batiment, Gebroeders Paters Abelooslaan in Sterrebeek, is einde verhaal. Maarten Bentein zal bij het bestuur langsgaan.

Timpo Team, vrachtbehandelaar in havens, is in faling. Het bedrijf heeft zijn maatschappelijke zetel aan de Haachtsesteenweg in Schaarbeek.  Curator Christine De Ridder is aan zet.

Aan de Roodebeeklaan in Sint-Lambrechts-Woluwe is het doek gevallen over bouwbedrijf A.A. Construct. Curator Maarten Bentein zal de boeken nakijken.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer