Nieuws Vlaams Brabant 6 faillissementen

6 faillissementen

6 faillissementen

WEMMEL/SINT-PIETERS-LEEUW/ROOSDAAL/BRUSSEL – De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 6 bedrijven failliet verklaard. 

  • Dokter Philippe Botulu Mbuli Mokalu, ingeschreven aan Dries in Wemmel, heeft de boeken neergelegd.
  • Aan de Beemdstraat in Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw) is het doek gevallen over de groothandel in lederwaren Centrale D’Achats De La Maroquinerie Parisienne.
  • Er is geen toekomst meer voor het bedrijf Mel23, met maatschappelijke zetel aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Mel23 is volgens de statuten actief in de verkoop van onder andere tabaksproducten.
  • De ondernemingsrechtbank heeft ook slecht nieuws voor Jolien De Schepper, ingeschreven aan de Poelkstraat in Roosdaal.  De Schepper was actief in de paramedische business.
  • In de A Vandenpeereboomstraat in Sint-Jans-Molenbeek zijn de deuren gesloten van het bedrijf Nafsi. Nafsi was een koude bakker.
  • Op het De Meeussquare in Brussel is de faling geopend van transportbedrijf BM Transport.

In de voormelde zaken is curator Anouk De Vleeshouwer aangesteld door de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Affligem, Asse
Affligem

14 faillissementen

ASSE/JETTE/AFFLIGEM/WEMMEL/BRUSSEL - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 14 ondernemingen en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.