Nieuws Vlaams-Brabant Artemis onderlijnt dynamiek met nieuw logo en design

Artemis onderlijnt dynamiek met nieuw logo en design

Artemis onderlijnt dynamiek met nieuw logo en design

LEUVEN/VILVOORDE/ZEMST – Artemis gaat voor een grondige make-over (nieuw logo en design) en is dynamischer dan ooit. “Ons vrouwelijk netwerk vormde al een sterke community, lang voor het een hippe term werd. Vandaag willen we als professioneel netwerk voor en door gedreven vrouwen, nóg meer het verschil maken”, zegt Leila Drake, voorzitster van Artemis Leuven en medezaakvoerster van het Leuvense/Zemstse advocatenkantoor LegalDirect. 

Artemis bestaat intussen 20 jaar en is vandaag de dag relevanter dan ooit. Dat zeggen Leila Drake en de gelijkgestemde zielen van Artemis.

“Vanuit Artemis verdedigen wij de belangen van professioneel actieve vrouwen en ijveren we mee voor meer vrouwelijk entrepreneurship en intrapreneurship”, zegt Leila Drake van Artemis Leuven. “Telkens weer inspireren we vrouwelijke ondernemers en andere professionals via netwerkactiviteiten met bekende of minder bekende vrouwelijke rolmodellen. Dat is nodig, want vrouwelijke ondernemers en professionals staan sterker in hun schoenen als ze samen met gelijkgestemde zielen kunnen groeien. Vrouwen leren heel graag van elkaar, dagen elkaar uit en geven elkaar positieve energie. In verhouding zijn er nog altijd weinig vrouwelijke ondernemers en vrouwen die binnen een bedrijf de top bereiken. Door Artemis groeit het geloof in eigen kunnen, zien zij opportuniteiten en durven ze kansen te grijpen.”

Nieuw logo en design

Artemis gelooft heel sterk in de kracht, het belang en de toekomst van de organisatie en wil dat ook uitstralen. ‘Artemis staat voor kwaliteit, power, uitdaging; waarden die we in de verf zetten door een nieuw logo en design in krachtig en stijlvol blauw, aangevuld met een levendige, warme vrouwelijke toets in het oranje. Met de duidelijke punt achter het logo maken we een statement: Artemis is hét inspiratienetwerk voor de vrouwelijke professional. Punt aan de lijn”, luidt het nog.

Door Artemis sterker in de markt te zetten willen de initiatiefnemers hun netwerk doen groeien en nog meer vrouwen inspireren en versterken. “We verwachten dat steeds meer vrouwen ons netwerk ontdekken en zich bij ons aansluiten”, zegt Leila nog.

Ondernemend. Connecterend. Inspirerend 

De nieuwe baseline ‘Ondernemend. Connecterend. Inspirerend.’ vat in drie woorden samen waar Artemis voor staat en wat het veelzijdige en inhoudelijk gedreven vrouwelijke professionals wil bieden. Leila Drake gaat meer in detail:

‘Ondernemend’ omdat Artemis een netwerk is voor de ondernemende vrouwelijke professional in de ruimste zin van het woord. 80% van onze leden zijn zelfstandigen en bedrijfsleiders: van prille starters en snelle groeiers tot doorgewinterde onderneemsters.  Maar ook vrouwelijke intrapreneurs, directie- of kaderleden die aan het roer van een bedrijf of afdeling staan zijn typische Artemis-vrouwen. Ondernemende vrouwen die met beide benen in het professionele leven staan en die eenzelfde passie delen voor hun werk.

’Connecterend’ omdat Artemis een netwerk is waar vrouwen ervaringen uitwisselen met gelijkgestemde zielen. Artemis brengt vrouwen samen rond thema’s die hen écht aanbelangen. Telkens weer leren vrouwen van mekaar, vinden ze een waardevol klankbord en kunnen ze ongedwongen netwerken als deel van een boeiende community. Artemis-vrouwen begrijpen en versterken elkaar.

‘Inspirerend’ omdat Artemis toonaangevend is als het gaat om belevingen, inspirerende inzichten, ideeën en trends. Artemis is een netwerk waar je frisse ideeën, kracht en energie uit put door nieuwe mensen te ontmoeten en je blikveld te verruimen. Vooral de persoonlijke ontmoetingen met bekende en minder bekende vrouwelijke rolmodellen brengen telkens weer inspiratie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.