Nieuws Vlaams-Brabant Benoît van den Hove volgt op 1 juli Vincent Van Dessel op als CEO van Euronext Brussels

Benoît van den Hove volgt op 1 juli Vincent Van Dessel op als CEO van Euronext Brussels

Vincent Van Dessel. Foto Belga

Benoît van den Hove volgt op 1 juli Vincent Van Dessel op als CEO van Euronext Brussels

BRUSSEL – Benoît van den Hove, ‘head of listing’ voor België en Luxemburg bij Euronext, zal op 1 juli Vincent Van Dessel opvolgen als CEO van Euronext Brussels. Op 1 december volgt hij Van Dessel ook op in de functie van voorzitter van de Brusselse beurs. Dat heeft Euronext Brussels dinsdagavond bekendgemaakt.

Van den Hove en Van Dessel zullen de komende tijd nauw samenwerken om een vlotte overgang te verzekeren, klinkt het. Benoît van den Hove is sinds juli 2018 head of listing bij de Brusselse beurs en heeft meer dan twintig jaar ervaring in verschillende functies in de financiële sector. Voor hij bij de beursuitbater aan de slag ging, werkte hij 17 jaar bij ING en twee jaar bij Linklaters.

Vincent Van Dessel was CEO van Euronext Brussels sinds september 2009. Hij begon zijn carrière in 1984 als effectenmakelaar en ging in 1992 voor de Brusselse beurs werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.