BEREADY_persbericht_ann Foto: BePublic Group

Bepublic Group lanceert trainingen op maat met Beready

Strategisch communicatiebureau Bepublic Group lanceerde vrijdag Beready: een afdeling die verschillende trainingen en coachingtrajecten aanbiedt aan individuen en organisaties. Het aanbod gaat van media- of cameratraining over crisiscommunicatietraining tot public speaking en personal branding coaching. Iedere training zal op maat worden uitgewerkt.

“Met Beready investeren we bewust in een nieuw verhaal van Bepublic Group. We gaven geregeld trainingen voor onze klanten maar we willen dit de komende jaren gevoelig uitbreiden", zeggen Anja Peleman en Sara Vercauteren van Bepublic Group. "We hebben een team van ervaren coaches in huis, die zelf voor de camera of achter de micro hebben gestaan in hun vorige job als woordvoerder of als tv- of radiojournalist. Van wie kan je beter de kneepjes van het vak leren?”

“Net zoals atleten het hele jaar door trainen met topcoaches om op de juiste momenten te pieken, helpen onze trainers onze klanten om voorbereid, comfortabel en authentiek naar buiten te treden", gaat het duo verder. "Met de journalistieke ervaring van onze coaches werken we met klanten toe naar één specifiek moment zoals bijvoorbeeld de CEO-wissel bij Schoenen Torfs die we hebben begeleid. Of we graven naar wat onze klanten onderscheidt in hun sector zodat ze een sterke reputatie rond bepaalde thema’s opbouwen, zoals we deden voor onderneemster Stéphanie Ouachan van Striktly. Telkens op maat, maar altijd het hetzelfde doel: Beready!”.

Voor woordvoerders is er een specifiek traject voorzien in verschillende modules om de stiel van woordvoerder onder de knie te krijgen. Bepublic Group begeleidt ook bedrijven in het aanwerven van nieuwe woordvoerders of communicatieverantwoordelijken.