Nieuws Vlaams Brabant Brabant Business Club reikt ondernemersprijs 2015 uit

Brabant Business Club reikt ondernemersprijs 2015 uit

Brabant Business Club reikt ondernemersprijs 2015 uit

IMG_1177De Brabant Business Club (BBC) reikte tijdens de nieuwjaarsreceptie in de nieuwe gebouwen van Thesora in Gooik voor de eerste keer de BBC-Ondernemingsprijs uit. Deze vijfjaarlijkse prijs gaat voortaan naar een onderneming in West-Brabant die zich onderscheidt op het vlak van impact  imago of innovatie.

Voorzitter Joris Vanderveken van BBC verduidelijkte dat de bestuursleden van de Brabant Business Club uit 62 geselecteerden uiteindelijk vijf bedrijven had genomineerd. Die vijf konden zich tijdens de nieuwjaarsreceptie kort voorstellen.

De prijs ging uiteindelijk naar Intrion uit Huizingen. Het bedrijf was geselecteerd op basis van zijn impact op de sector in de industriële automatisatie van productie en logistieke processen in food, pharma en intralogistics. Het bedrijf wil een duurzame meerwaarde genereren door slim en efficiënt geautomatiseerde oplossingen te bedenken en te realiseren. “Met het i-concept van intrion focussen we op een totaaloplossing voor de automatisatie van logistieke en end-of-line projecten voor Food en Farma sectoren: van de conceptfase tot en met de 24/7 service gedurende de ganse levensduur van de installatie”, stelt het bedrijf.

Tweede werd Debigum ui Lot, geselecteerd op basis van expansietraject en de focus op duurzaamheid en ecologie. De derde plaats was voor 3dEffect uit Ternat, een bedrijf dat geselecteerd was omwille van haar Innovatie in de Visual Effects/3D/Digital Art.

De Life time achievement award ging naar Depannage Steps uit Zellik. Dat bedrijf ziet daarmee zijn groeitraject en bijdrage aan de veiligheid bekroont. Het familiaal bedrijf bestaat al 58 jaar.

Verder was er nog een speciale vermelding  voor Rantour . Dat bedrijf was geselecteerd op basis van zijn imago in de sector van autocarreizen  en personenvervoer met klanten als onder meer Delhaize en de Rode Duvels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.