Theon Construct Foto: Theon Construct

Consultancybedrijf Threon Construct versnelt groei van begeleiding in bouwprojecten met aparte unit

Threon versnelt de groei van de begeleiding in bouwprojecten met een aparte unit. Threon, een consultancyfirma die zich focust op project-, programma- en portfoliomanagment, versterkt hun aanbod met Threon Construct.

Tom Dedecker, CEO van Threon, duidt de beslissing om Threon Construct in de markt te zetten: “Threon Construct is in feite niet nieuw voor ons. In het verleden hebben wij al bouwprojecten begeleid van A-Z. Denk maar aan het coördineren van een verhuis van kantoren, het bouwen van een parkeertoren, een nieuwe vestiging neerzetten,...”

“Binnen ons team hebben we enkele ervaren bouwexperten. Zij hebben zich vast gebeten in deze projecten en tot een goed einde gebracht”, gaat Dedecker verder. “De mond-op-mond aanbevelingen zorgen ervoor dat we steeds meer vragen krijgen om bouwprojecten te begeleiden. Hierdoor hebben we intern de beslissing gemaakt om ons team van experten verder uit te bouwen en Construct als een core business voor Threon op te zetten.”

Die uitbreiding van het team leidde tot de komst van Raf Tersago als senior expert om de lead te nemen bij Threon Construct. Raf brengt vele jaren bouwervaring en een uitgebreid netwerk mee naar Threon. Hij is heel enthousiast over de samenwerking met Threon. “Het opzetten en uitvoeren van een bouwproject is complex. Veel grote bouwprojecten halen hun deadlines niet en gaan voorbij het vooraf bepaalde budget. Dit omdat bouwprojecten vaak op de rand van chaos balanceren door onzekerheden en risico's."

"Bij Threon Construct nemen wij het projectmanagement over en treden op als een gedelegeerd opdrachtgever. Met onze unieke combinatie van projectmanagementexpertise en kennis van de bouwindustrie, kunnen we onze klanten echt ontzorgen”, aldus Raf Tersago.