BELGIUM BRUSSELS OPENING COTE D’OR STORE 20080122 - BRUSSELS, BELGIUM: Illustration picture shows the new Cote d'or store in Brussels, Tuesday 22 January. Cote d'or is a Belgian chocolate mark that celebrates this year his 125th anniversary. BELGA PHOTO AUDE VANLATHEM

Côte d’Or opent flagship in ons land

BRUSSEL - Chocoladeproducent Côte d’Or heeft aan de Brusselse Zavel een flagship geopend die in het teken staat van zijn producten: mignonettes, bouchées, pralines en bio.  Dat meldt retailplatform Gondola. 

Côte d’Or ondernam eerder al een poging in 2008, met een boetiekwinkel op de Zavel. De winkel sloot de deuren in 2012, nadat het geen groot commercieel succes bleek te zijn. Deze keer heeft het merk, dat deel uitmaakt van de Amerikaanse multinational Mondeléz, beslist om zich dichter bij het historische en toeristische hart van Brussel te vestigen.

Sinds vorige week vrijdag is de zaak van Côte d’Or geopend in een pand aan de Guldenhoofdstraat in Brussel, vlakbij de Grote Markt. Klanten vinden er de bekende succesproducten, zoals mignonettes, bouchées, pralines of het nieuwe bio-gamma.

Rode Duivels en Red Flames 

In oktober dit jaar meldde Côte d’Or nog vanaf 2020 trotse partner te zijn van de Rode Duivels en de Red Flames. Dat kondigde het chocolademerk en de Koninklijke Belgische Voetbalbond aan.

Bron: Gondola.