Nieuws Vlaams Brabant De Koala kanshebber op titel “Nurse of the Year 2020”

De Koala kanshebber op titel “Nurse of the Year 2020”

Copy: An Van Daele.

De Koala kanshebber op titel “Nurse of the Year 2020”

HAACHT/KEERBERGEN/TREMELO/MECHELEN – Vroedvrouwenteam De Koala is genomineerd  voor de verkiezing van ‘Nurse of the Year 2020’. De vijf vroedvrouwen uit de regio Haacht, Keerbergen, Tremelo en Mechelen maken kans op de hoofdprijs in de categorie “Team”. 

Cliënte Leen, mama van Mila (°2017) en Ella (°2020), nomineerde vroedvrouwenteam De Koala in de categorie “Team”. “Topteam, topvroedvrouwen, topvrouwen! Een team dat steeds voor je klaar staat. Dag en nacht kan je hen bellen. Dat ze ook in het ziekenhuis werken is een pluspunt. Weten ze zelf iets niet, dan wordt er in team overlegd zodat je toch gepaste hulp krijgt. Het zijn toppers die zich met hart en ziel inzetten voor de baby en hun moeders!”, luidt het lovend.

De Koala

Vroedvrouwenteam De Koala bestaat uit vijf vroedvrouwen die gezinnen begeleiden tijdens de zwangerschap en erna, tot één jaar na de geboorte van hun kindje. Ze zijn werkzaam in een grote regio. Anne Bosschaert en Nele Daems zijn aan de slag in Mechelen en ruime omgeving, Mireille Hardy en Ellen Camerlinck hebben hun praktijk respectievelijk in Keerbergen en Haacht en zorgen voor gezinnen in de omliggende gemeenten binnen een straal van 15 km. Elly Van Vlasselaer maakt het team compleet, zij neemt de regio rond Tremelo voor haar rekening.

Workshops 

Je kan bij hen terecht voor opvolging van de zwangerschap en begeleiding van zodra je thuis bent met je baby. Daarnaast organiseren ze ook tal van workshops onder andere prenatale cursus en babymassage.

De organisatie

Met de verkiezing ‘Nurse of the Year’ wil de organisator, uitzendbedrijf Care Talents, iedereen in de zorgsector en hun dagelijks werk in een positief daglicht stellen. Daarom creëren ze met deze verkiezing een platform waar de zorg centraal staat. Stemmen op de kandidaten voor de verkiezing “Nurse of the year 2020” kan nog tot 21 januari aanstaande.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer

Aarschot, Diest
Aarschot

Marktleider kruipt in bad bij Facq

ELSENE/ZAVENTEM/DIEST/AARSCHOT/LEUVEN/TIENEN/HALLE/ZELLIK/STROMBEEK-BEVER –  Facq, het Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en energiebesparing, bundelt zijn krachten met de Duitse… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Herent, Kampenhout
Herent

Afvalvrij winkelconcept breidt uit

HERENT/KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/RIJMENAM - Het afvalvrij winkelconcept Mi'ssion Nature breidt zijn netwerk verder uit. Na afhaalpunten in Kampenhout en Winksele (Herent) is… Lees meer

Aarschot, Diest
Aarschot

Marktleider kruipt in bad bij Facq

ELSENE/ZAVENTEM/DIEST/AARSCHOT/LEUVEN/TIENEN/HALLE/ZELLIK/STROMBEEK-BEVER –  Facq, het Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en energiebesparing, bundelt zijn krachten met de Duitse… Lees meer