Afbeelding1

Dewaele opent eerste kantoren in Vlaams-Brabant

REGIO - Dewaele zet voet aan wal in Vlaams-Brabant met de integratie van kantoren in Strombeek-Bever, Vilvoorde, Grimbergen en Meise-Wemmel. Voordien waren die in handen van CBI Immo.

Dewaele Vastgoedgroep telt voortaan 310 medewerkers en 52 kantoren. "Dat zijn er meer dan dubbel zoveel als vijf jaar geleden", weet CEO Sofie Spriet. Tegen 2025 mikt de groep op een zeventigtal vastgoedhuizen in Vlaanderen en Brussel.

"Door de komst van de vier CBI-kantoren binnen ons vastgoednetwerk maken we werk van de missing link tussen onze Brusselse vestigingen enerzijds en onze aanwezigheid in de zuidrand van de provincie Antwerpen anderzijds", aldus Spriet. "Vanaf nu hebben we kantoren langs het volledige E19-traject, van de Nederlandse grens over Antwerpen tot Brussel."

Familiezaak

CBI Immo werd opgericht in 1975 door wijlen Willem Goffaux en was tot 1988 actief in de bouwpromotie. Na het overlijden van Willem Goffaux zette dochter Ingrid Goffaux de zaak verder samen met vennoot Frank Laporte. Jaarlijks bemiddelt CBI bij zo’n 300 vastgoedtransacties in de noordrand boven Brussel.

Op de foto: Filip Dewaele, Kurt Vermandel, Lynn Cooreman, Olivia Laporte, Frank Laporte, Ingrid Goffaux, Sofie Spriet en Dominique Goffaux.