Nieuws Vlaams-Brabant Efficy zet Europese groei door met overname Zweedse marketingprovider

Efficy zet Europese groei door met overname Zweedse marketingprovider

Cédric Pierrard. Pict© Vincent Duterne

Efficy zet Europese groei door met overname Zweedse marketingprovider

EVERE – Efficy, een Europese CRM (Customer Relationship Management) provider met hoofdkantoor in Evere, kondigde woensdag de overname aan van de Scandinavische data-driven marketingprovider APSIS van Norvestor, een Noors private equity bedrijf. Hiermee breidt Efficy haar Scandinavische aanwezigheid uit en zet het haar ambitie verder om tegen 2024 een marktaandeel van 5% van de Europese CRM-markt te bereiken.

APSIS bedient wereldwijd bijna 3.000 klanten en met de lancering van APSIS One in 2019 biedt  APSIS haar klanten een all-in-one marketingplatform met krachtige tools voor marketingautomatisering, e-mailmarketing en on-site personalisatie aan.

Aanwezigheid in Europa versterken 

Voor Efficy is deze overname de vierde in minder dan een jaar tijd, waardoor de Europese groep haar bereik aanzienlijk kan vergroten en haar aanwezigheid in Europa kan versterken. Met APSIS breidt Efficy haar personeelsbestand uit tot meer dan 500 personen, verspreid over 18 vestigingen in Europa. “De overname van APSIS’ data-gedreven marketing platform verbreedt ook Efficy’s product portfolio, waardoor Efficy een one-stop-shop wordt voor bedrijven die op zoek zijn naar een CRM-oplossing. Digitale betrokkenheid is een belangrijk onderdeel van klantrelatiebeheer, de APSIS-technologie biedt de klanten van Efficy een hele nieuwe wereld van mogelijkheden”, zegt CEO Cédric Pierrard van Efficy.

Over Efficy 

Efficy is een Belgische softwareleverancier die aan middelgrote en grote ondernemingen een volledige, flexibele en uitgebreide CRM-oplossing (Customer Relationship Management) aanbiedt die bedrijven helpt om hun klantenrelaties te beheren. De onderneming ambieert voor dit jaar een geraamde omzet van 66 miljoen euro. De onderneming heeft 13.500 klanten, goed voor 330.000 gebruikers wereldwijd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 faillissementen

LEUVEN/LANDEN/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 7 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer