Nieuws Vlaams-Brabant Exact neemt speler in horeca over

Exact neemt speler in horeca over

Exact neemt speler in horeca over

WEMMEL, LEUVEN – Finaciële software ontwikkelaar Exact met Belgisch hoofdkwartier in Wemmel, heeft Horeko uit Leuven overgenomen om de horeca te ontzorgen in de bedrijfsvoering. Horeko is leverancier van restaurant managementsoftware in de cloud, gericht op middelgrote en kleine bedrijven in Nederland en België.

Horeko biedt een geïntegreerde oplossing die ondernemers in de horecabranche ondersteunt in het managen van de keuken en de planning van medewerkers. De horecasoftware wordt gebruikt door restaurants, cafetaria’s, hotels en franchiseketens.

“Met de toevoeging van Horeko aan ons portfolio kunnen we restauranthouders en andere horecaondernemers verder ontzorgen”, geeft Paul Ramakers, CEO van Exact aan. “Horeko is een expert in de horecabranche, waarbinnen wij ondernemers nu al bedienen met onze cloud-based producten voor het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.”

Marvin van Dongen, co-founder Horeko vult aan: “We vinden het een unieke kans om onderdeel te worden van Exact. Binnen de horeca is er nog volop potentie om te optimaliseren en groeien met behulp van digitalisering. Exact is expert op dit gebied en kan de branche helpen om de bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.”

Met de software van Horeko worden inmiddels al meer dan 1.500 ondernemingen ondersteund op het gebied van receptuurbeheer, kostprijsberekening van gerechten, HACCP-registratie en personeelsplanning.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.