4 falingen

4 falingen

BRUSSEL/OPWIJK/GRIMBERGEN/ZAVENTEM – De Brusselse ondernemingsrechtbank heeft 4 zaken failliet verklaard. 

Aan de Grasmarkt in Brussel is het doek gevallen over Chocopolis, de zaak achter de gelijknamige chocolaterie. Nick Peeters is de aangestelde curator.

Voor het bedrijf Ceuppens-Verdickt, plaatser van vloer-en wandtegels, had de ondernemingsrechtbank slecht nieuws.  De zaak was ingeschreven aan de Karenveldstraat in Opwijk. Curator Nick Peeters is op de zaak gezet.

In Grimbergen is er een einde gekomen aan de activiteiten van Buangombo-Miruku Bambi Balumiza. De man was actief in de handel in elektriciteit. De zaak was gevestigd aan de Wolvertemsesteenweg. De rechtbank stelde curator Nick Peeters aan.

Het bedrijf Computer Telephony Integration, met maatschappelijke zetel aan de Tramlaan in Sterrebeek (Zaventem), is niet meer. Nick Peeters is de aangestelde curator.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer