Nieuws Vlaams Brabant Fusie in tax, audit en accounting

Fusie in tax, audit en accounting

Fusie in tax, audit en accounting

WEMMEL/BRUSSEL –  Het bedrijf PKF-VMB, gespecialiseerd in Accounting, Tax, Audit, M&A en Financiële Rapportering en met een filiaal in Wemmel, fuseert met sectorgenoot Moore Belgium. 

Accounting- en consulting dienstverlener Moore Belgium, met een verwachte omzet van 60 miljoen euro in 2020 en een team van +/- 500 medewerkers, stapte in augustus dit jaar in een partnerschap met private equity investments Waterland, met de bedoeling een versnelde groei, fusies en overnames te realiseren voor een sterkere positie op de Belgische accounting-en consulting markt.

Moore Belgium, al jarenlang actief in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven voor Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services, vond met PKF-VMB een gelijkwaardige nieuwe partner. PKF-VMB verwacht dit jaar een omzet van 14 miljoen euro en telt ongeveer 130 medewerkers. Het bedrijf bedient al 20 jaar een divers cliënteel met internationale grote bedrijven en scale-ups.

Uitgebreid werkgebied

Met de integratie van PKF-VMB in Moore Belgium zetten beide partijen een stap naar verdere groei voor hun eengemaakte onderneming, hun klanten en hun medewerkers. Bovendien breidt Moore Belgium, dankzij de lokale aanwezigheid van PKF-VMB, zijn werkgebied verder uit in Vlaanderen, met een specifieke groei in Limburg (Pelt en Hasselt) en een versterking in de regio’s Brussel, Antwerpen en Gent.

Van en voor ondernemers

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Ik ben zeer trots op deze samenwerking met PKF-VMB. Moore Belgium is een bedrijf van en voor ondernemers. En ondernemers staan niet graag stil. Ik ben bovendien zeer blij dat we bij PKF-VMB een enthousiast team hebben gevonden dat op eenzelfde kwalitatieve en persoonlijke manier naar de dynamische accounting- en consulting markt kijkt en waarvan het DNA zeer nauw aansluit bij het onze. Samen kijken we onze toekomst hoopvol tegemoet”, zegt Verschelden nog.

Over de financiële kant van de transactie wordt niet gecommuniceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diegem, Keerbergen
Diegem

Rechtbank spreekt 9 falingen uit

LEUVEN/KEERBERGEN/ZOUTLEEUW/DIEGEM/TERNAT/MERCHTEM -  De ondernemingsrechtbanken van Leuven  en Brussel hebben 9 bedrijven failliet verklaard.    Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.