Nieuws Vlaams Brabant Hagelandse wagenverhuur per uur breidt uit

Hagelandse wagenverhuur per uur breidt uit

Hagelandse wagenverhuur per uur breidt uit

SCHERPENHEUVEL-ZICHEM/HAACHT/MERCHTEM – De Scherpenheuvelse mobiliteitsoplossing SpareMobility opent een punt in het Limburgse Oudsbergen. Tegen eind 2021 wil initiatiefnemer Vincent Ceunen een Belgische dekking realiseren met het verhuurplatform. 

Wist je dat er duizenden wagens meerdere dagen per week niet worden gebruikt? Wagens die stilstaan kosten veel geld. Waarom ze dan niet verhuren op de momenten dat ze stil staan? Een betere rotatie van je vloot, zorgt voor een beter rendement. Een beter rendement zorgt voor goedkopere verhuurprijzen. En hier speelt Spare Mobility uit Scherpenheuvel op in.

Goedkoop en flexibel 

“Door te werken met een bestaand wagenpark en bestaande organisatie is het voor ons mogelijk de goedkoopste speler te zijn met toch nog een persoonlijk contact! Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!”, zegt initiatiefnemer Vincent Ceunen van Spare Mobility. Wie een auto huurt bij Spare Mobility betaalt voor het gebruik per uur, kan een beroep doen op een afhaal-en leverservice aan huis en betaalt volgens de initiatiefnemer de laagste prijs in de regio.

Vervoersmodi 

Dit nieuwe autoverhuurproject kadert helemaal in de hedendaagse opvattingen over mobiliteit en alternatieve vormen van autogebruik. Het is niet langer een must dat ieder een eigen wagen voor de deur heeft staan. Anno 2020 wil men flexibel omgaan met mobiliteit. Mensen pendelen naar het werk, springen van de trein op een deelfiets of fietsen elektrisch naar het werk. Een auto is voor sommigen nog enkel nodig voor specifieke activiteiten.

Punten 

Na afhaalpunten in Merchtem, Haacht, Scherpenheuvel, Dilsen-Stokkem en Brecht gaat Spare Mobility binnenkort ook van start in het Limburgse Oudsbergen. Het hoofdkantoor van SpareMobility is gevestigd in de P&P autogarage aan de Mannenberg in Scherpenheuvel. Spare Mobility is permanent op zoek naar garagehouders, carrossiers, autoverhuurbedrijven die willen toetreden tot de Spare Mobility – community. Zij kunnen kosteloos opstarten via het webportaal zodat ook hun wagenpark beter rendeert. Zo besparen ze makkelijk duizenden euro’s.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.