Photo Alexander Meeus – MaisonRouge – Olivier Saverys en Davy Callewaert – Voorstelling nieuwe CEO Davy Callewaert CEO Davy Callewaert (rechts op de foto).

Hospitalityspeler neemt sectorgenoot over

BRUSSEL - Hospitality speler MaisonRouge, met onder andere een kantoor in Brussel, heeft de Antwerpse sectorgenoot Challenge MC overgenomen.

Challenge MC levert bedrijven event ambassadors. De onderneming selecteert de juiste persoonlijkheden om het merk te vertegenwoordigen en de gasten te ontvangen op een manier die perfect bij de klant past. Challenge MC is actief op een marktsegment, dat complementair is met de huidige hospitality business (leveren van personeel voor feesten, events,..) van MaisonRouge. Op deze manier bundelen twee van de meest erkende bedrijven in de sector de krachten om samen nog beter in te spelen op de noden in de hospitalitysector en de arbeidsmarkt.

Uitdagingen arbeidsmarkt 

“Met deze overname wil MaisonRouge een antwoord bieden op de uitdagingen op de arbeidsmarkt. We willen de jongeren begeleiden om reeds tijdens de studentenperiode hun sterktes en werkpunten te ontdekken om ze beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Het traject dat je normaal zou doorlopen tijdens de eerste 6 maanden van een eerste job, vindt zo al plaats bij MaisonRouge tijdens de studententijd”, zegt Davy Callewaert, CEO van MaisonRouge.

Aanpak en visie

Qua aanpak en visie sluiten beide bedrijven nauw bij elkaar aan. Beide agencies kiezen namelijk steevast voor een persoonlijke benadering van klanten én crew. De belangrijkste drijfveer is duidelijk: jongeren de kans bieden zich persoonlijk te ontwikkelen en uiteraard hen de juiste job aanbieden bij de juiste klant. De synergie qua bereik en knowhow is bijzonder hoog. Samen willen MaisonRouge en Challenge MC dé referentie worden in de brede hospitalitymarkt.

Continuïteit

Het management van Challenge MC en haar voltallig team blijft aan boord. Zo is de continuïteit gegarandeerd. De overname komt er na de deelname van investeringsfonds Alychlo van Marc Coucke in het kapitaal van MaisonRouge.