Nieuws Vlaams Brabant IWG opent flexplekken aan voet van Brusselse justitiepaleis

IWG opent flexplekken aan voet van Brusselse justitiepaleis

IWG opent flexplekken aan voet van Brusselse justitiepaleis

BRUSSEL – IWG, ‘s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, opent een nieuwe kantoorruimte op een steenworp van het Brusselse justitiepaleis. “Spaces Court Of Justice” mikt onder andere op de professional in de legal sector. 

Met een oppervlakte van 3.155 m2, bevindt Spaces Court of Justice zich op een steenworp van het Brusselse Justitiepaleis, vlak aan de Louizalaan, in het nieuwe Tweed gebouw. Het project, met in totaal 12 verdiepingen, een oppervlakte van 16.500 m2 en 4 terrassen, is van de hand van Altiplan Architects. Er zijn in totaal 50 privé kantoren, 25 flexibele bureaus, 4 meeting rooms, breakout rooms, een koffie- en broodjesbar, een terras, doucheruimtes en 16 parkeerplaatsen beschikbaar, verspreid over 4 verdiepingen.

Legal professional  

Professionals kunnen hier terecht. Voor de professional in de legal sector biedt Spaces Court of Justice dankzij de nabijheid een belangrijke toegevoegde waarde. Het justitiepaleis in zijn huidige vorm biedt niet de ruimte noch infrastructuur om te vergaderen en werken, bijvoorbeeld tussen twee zittingen door. We spelen met deze locatie specifiek in op de behoeftes van die doelgroep. zegt William Willems, General Manager IWG België & Luxemburg. Het terras met zicht op het Justitiepaleis biedt mogelijkheden voor events en seminaries.

Groeiende vraag naar flexibele kantoorruimtes

Met de opening brengt IWG meer dan 3.000 m2 aan nieuwe kantoorruimte op de Brusselse markt. Dat lijkt misschien tegenstrijdig met de huidige situatie maar dat is het niet,” kadert William Willems, “Bedrijven heroverwegen hun kantoorruimte en dat leidt tot een stijgende vraag naar flexibele kantoorruimtes. Hoewel bedrijven meer mensen zullen laten werken vanuit huis of op een locatie dicht bij huis, hebben ze nog steeds een hoofdkantoor en kantoren in de hoofdstad nodig voor hun bedrijfsidentiteit, om klanten uit te nodigen en om elkaar te ontmoeten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Londerzeel
Londerzeel

Broers innoveren met digitale kine

LONDERZEEL - Nick en Sam Van Hoorebeeck, twee broers en kinesitherapeuten uit Londerzeel, lanceren het nieuwe digitale platform Sweevy. Vanuit… Lees meer

Keerbergen
Keerbergen

Ademhalingscoach haalt 1,5 miljoen op

KEERBERGEN - Moonbird, de Keerbergse start-up rond ademhalingsbegeleiding, heeft 1,5 miljoen euro opgehaald bij investeringsfondsen Akiles en ScaleFund. Ook de… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Diegem
Brussel

13 falingen

LINTER/DIEST/LEUVEN/TREMELO/HALLE/OVERIJSE/ZAVENTEM/DIEGEM - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben het faillissement geopend van 13 bedrijven.  Lees meer