Nieuws Vlaams-Brabant Kharbouch JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019

Kharbouch JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019

Kharbouch JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019

VILVOORDE/BRUSSEL/KAMPENHOUT – De JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2019 is Moustapha Kharbouch van het bedrijf Ensur, de publieksprijs is voor Peter Staveloz van iReachm uit Vilvoorde. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking in Kampenhout. 

Moustapha Kharbouch is stichter van het Brusselse bedrijf Ensur (2014°). een consultancybureau dat advies en expertise levert aan uitsluitend verzekeringsmaatschappijen. Het bureau richt zich met zijn dienstenportfolio op vier focusgebieden: transformaties & reorganisaties, procesoptimalisaties, distributiestrategie, risk & compliance.

Publieksprijs 

Het Vilvoordse iReachm, van Peter Staveloz, won de publieksprijs. Staveloz concept is simpel en toch geniaal. Het speelt in op een steeds grotere nood van bedrijven om dag in dag uit bereikbaar te zijn. Om ervoor te zorgen dat jouw contacten je vlot kunnen bereiken, bieden zij een alternatief voor de klassieke voicemail, de ‘Personal Assistant App’. De beller wordt namelijk niet naar je voicemail maar naar een persoonlijke assistente doorgeschakeld. Deze neemt de boodschap aan of noteert de contactgegevens van de beller. Hiermee maakt iReachm komaf met lange wachttijden, verloren oproepen en moeilijk bereikbare contactpersonen.

Opzet

Met de ‘Award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer’ wil JCI Vlaams-Brabant jong ondernemerschap in onze provincie in de kijker zetten. Tijdens de verkiezing zetten ze ieder jaar een selectie van straffe ondernemers onder de 40 jaar in de schijnwerpers, met als doel de beste laureaat als vertegenwoordiger van Vlaams-Brabant te laten deelnemen aan de finale de Vlaamse Ondernemer van het Jaar. JCI is een wereldwijde organisatie met als belangrijkste bestaansreden jonge professionals en ondernemers tussen 18 tot 40 jaar kansen te bieden om hun leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef en ondernemingszin te ontwikkelen.

Vorige winnaars 

Vorig jaar werd Steven Tielemans van het softwarebedrijf THEOplayer uit Leuven verkozen tot JCI Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het jaar. Hij werd voorafgegaan door Wouter Foulon van engineering & designbedrijf Comate uit Leuven, die in 2017 ook JCI Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar werd. Eerdere edities brachten als winnaars Thijs Claes van drukkerij Daddy Kate uit Sint-Pieters-Leeuw, Samuel De Wever van telecombedrijf Destiny uit Zaventem, Dirk Loeckx & Wim Van Hecke van het centrum voor diagnostische beeldvorming Icometrix uit Leuven, Nico Vandevelde van communicatieadviesbureau Hotel Hungaria uit Herent, Dieter Petré van autorestauratiebedrijf CQS Group uit Tienen/Holsbeek en Alex Van Cauwenbergh van IT-consultancybedrijf Quasus uit Zaventem.

Vlaamse Jonge Ondernemer

Moustapha Kharbouch is meteen ook de Vlaams-Brabantse kandidaat voor de JCI Vlaamse Jonge Ondernemer 2019. Die award wordt uitgereikt op 6 juni 2019.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.