Nieuws Vlaams Brabant Leuvenaar Marc Verbeek wordt vennoot van Crowe Horwath

Leuvenaar Marc Verbeek wordt vennoot van Crowe Horwath

Leuvenaar Marc Verbeek wordt vennoot van Crowe Horwath

marc verbeekCrowe Horwath Vanhuynegem Associates trekt Marc Verbeek aan als nieuwe vennoot. De 58-jarige Leuvenaar kan een mooi cv voorleggen. Na enkele jaren als inspecteur bij het ministerie van Financiën stond Verbeek jarenlang aan het hoofd van het Belgische internationale taxteam van accountantsorganisatie BDO.

Bij de onderneming van accountants en belastingadviseurs met kantoren in Antwerpen, Brussel en Mechelen wacht Verbeek een nieuwe uitdaging. In de eerste plaats zal hij een actieve rol spelen in tal van internationale projecten van het bedrijf. “Met zijn kennis in internationale fiscaliteit is hij de ideale versterking  voor onze onderneming. Bovendien kan hij met zijn ervaring ook fungeren als mentor voor onze jonge en ambitieuze werknemers”, zegt Bart Apers van Crowe Horwath.

Verbeek staat voorts in voor het verlenen van fiscaal advies aan de internationale klanten van Crowe Horwath. Enkele nieuwe specialisaties van het bedrijf zoals transferpricing, global employeemobility en btw zullen met het oog op verdere professionalisering door de nieuwe vennoot verder worden uitgewerkt.

“Ik kijk ernaar uit bij Crowe Horwath aan de slag te gaan”, zegt Marc Verbeek. “Als lid van Crowe Horwath International, een internationaal accountantsnetwerk, biedt het bedrijf heel wat opportuniteiten voor internationaal actieve klanten. Ik geloof sterk in hun visie en projecten. Ik ben ervan overtuigd dat we op korte termijn een meerwaarde kunnen betekenen voor internationale en Belgische kmo’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.