Nieuws Vlaams Brabant Duke & Grace plukt nieuwe Managing Director uit bestuurskamer

Duke & Grace plukt nieuwe Managing Director uit bestuurskamer

Duke & Grace plukt nieuwe Managing Director uit bestuurskamer

BRUSSEL – Het Brusselse/Gentse communicatie agency Duke & Grace heeft met Linda Galle een nieuwe Managing Director. Galle zetelde al in de raad van bestuur van het bedrijf als onafhankelijk bestuurder. 

Duke & Grace (2006°) is het geesteskind van Bart De Waele en Dirk Sabbe. Het communicatie agency werkt op het kruispunt van creativiteit, strategie en technologie, en telt na 15 jaar een 100-tal medewerkers. Om de kwalitatieve groei mee in goede banen te leiden haalde het bedrijf een nieuwe Managing Director: Linda Galle.

“We hadden nood aan een meer gestructureerde aanpak”, verheldert Bart De Waele, CEO van Duke & Grace. “We maken daarbij een splitsing tussen de business voor de komende 12 maanden en de initiatieven op langere termijn, waarbij ik mij als CEO vooral op dat laatste zal toeleggen. Met Linda hebben we nu ook de geknipte persoon aan boord voor de dagdagelijkse leiding.”

Galle is geen onbekende voor Duke & Grace. Galle zetelde al iets langer dan 1 jaar in de raad van bestuur van Duke & Grace als onafhankelijk bestuurder. Galle heeft meer dan 15 jaar ervaring als Marketing Director bij verschillende bedrijven. “Ik begrijp goed de uitdagingen die onze klanten vandaag meemaken: digitaal heeft de manier waarop eindklanten in interactie gaan met merken fundamenteel veranderd, en daar moeten marketing teams een antwoord op bieden. Ik zie het als mijn rol om er zowel op directieniveau als in onze projecten over te waken dat de klant steeds centraal staat”, zegt Galle.

Duke & Grace bedient klanten als Belfius, Partena, Materne en Van Marcke. De onderneming heeft vestigingen in Gent en Brussel. In de hoofdstad is het communicatie agency gevestigd aan de Antwerpselaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

Wilsele Mèt krijgt 20 standen

LEUVEN - Op 30 april aanstaande opent een nieuwe markt op het heraangelegde Sint-Agathaplein langs de Aarschotsesteenweg in Wilsele -Putkapel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Drogenbos
Brussel

Na de mens gaat ook de auto in quarantaine

KORTENBERG/DROGENBOS/BRUSSEL - D'Ieteren Immo, de vastgoedtak van de D’Ieteren Group in België, biedt "quarantaineboxen" aan voor hybride en elektrische voertuigen,… Lees meer