Nieuws Vlaams-Brabant Concessiehouder biedt lokale handelaars podium in deels vrijgekomen showroom

Concessiehouder biedt lokale handelaars podium in deels vrijgekomen showroom

Concessiehouder biedt lokale handelaars podium in deels vrijgekomen showroom

HERENT/LEUVEN/KORTENAKEN  – Een viertal handelaars uit de ruime omgeving van Leuven brachten afgelopen zaterdag hun producten/diensten  aan de man/vrouw in een deels vrijgekomen showroom van concessiehouder JUMA in Herent. 

Afgelopen zaterdag kon je bij MINI Juma Leuven genieten van het aanbod van enkele plaatselijke handelaars. Vers gebakken en seizoensgebonden patisserie van Sarah Renson, een rondreis door de fascinerende wereld van gin dankzij Belle-Gin, natuurlijke make-up- en verzorgingsproducten van FERM en de mooiste outfits of decoratie voor je interieur van bij Studio Tenue. “Een geslaagde editie met een vervolg” vertelt Kristina Korolinskaia, Marketing Manager van Juma Group.

Alternatieve invulling 

“Wij zijn al een tijdje aan het brainstormen over een alternatieve invulling van de bovenste verdieping van onze MINI Store. Door de vertraagde levertermijnen ten gevolge van het tekort aan halfgeleiders kent de verkoop van schaarse stockwagens een immens succes waardoor een deel van de showroom is vrijgekomen. De vraag om een lokale shopdag te organiseren werd dan ook direct warm onthaald”, luidt het nog. Om alles veilig te laten verlopen werden de bezoekers zoveel mogelijk gespreid door middel van een boekingssysteem.

Belle-Gin 

Vanessa Dekeyzer van de Kortenaakse ginproducent Belle-Gin was een van de onderneemsters die afgelopen zaterdag present tekende. “Na onze deelname aan de Smaakmarkt, een initiatief van Streekproducten Vlaams-Brabant vzw, werd er gepolst naar de interesse om deel te nemen aan deze shopdag bij Juma”, vertelt Vanessa. “Behalve dat er die dag toch wel wat verkocht is merkte ik dat de jonge deelnemende ondernemers elkaar versterken. Dat is mooi om vast te stellen. Het initiatief is zeker voor herhaling vatbaar. In die wetenschap hopen we op een editie in openlucht zodat we met onze Gin Trailer aan de slag kunnen gaan.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puratos haalt 2 bedrijven

DILBEEK - De internationale speler in bakkerij-, chocolade-en patisserieproducten Puratos heeft twee bedrijven overgenomen, in België en in Tsjechië.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.