Nieuws Vlaams-Brabant Moore versterkt lokale verankering met nieuwe overname

Moore versterkt lokale verankering met nieuwe overname

Peter Verschelden.

Moore versterkt lokale verankering met nieuwe overname

HERENT/WEMMEL/ZEMST/BRUSSEL – Moore Belgium, Accounting en Consulting dienstverlener, heeft het West-Vlaamse Certam Bedrijfsrevisoren overgenomen. Hierdoor krijgt Moore er vier West-Vlaamse kantoren en een 40-tal medewerkers bij. In onze provincie is Moore actief in Herent, Wemmel, Zemst en Brussel. 

Met de komst van het Wevelgemse Certam realiseert Moore Belgium een versterking van de lokale verankering en nabijheid bij de klantendoelgroep van mid-market bedrijven en kmo’s. Zij hebben steeds vaker nood aan 360° professioneel bedrijfsadvies op maat van hun grootte en aangepast aan hun specifieke eisen. Deze nieuwste bundeling van krachten met een toonaangevende speler in de audit en adviesmarkt kadert in de huidige expansiestrategie van Moore Belgium als grootste onafhankelijke Accounting en Consulting dienstverlener.

Tot midden 2020 was Moore Belgium voornamelijk vertegenwoordigd in de centrale driehoek tussen Antwerpen, Gent en Brussel, met daarnaast kantoren in de Vlaamse Ardennen, Herent en Hasselt. In 2021 realiseerde Moore een belangrijke uitbreiding van haar aanwezigheid in Limburg waar PKF-VMB en Meekers Accountants zich bij de groep aansloten, alsook in West-Vlaanderen met de komst van Flamand en Mint Europe. Met de komst van Certam heeft Moore nu ook vestigingen in Wevelgem, Waregem, Ieper en Brugge. De 40-tal medewerkers van Certam zijn voornamelijk actief binnen de domeinen van Audit en Tax & Legal services.

“Door de krachtenbundeling met Certam bouwen we ons Moore verhaal zowel geografisch in West-Vlaanderen, als inhoudelijk qua expertise verder uit. Na onze vorige integraties in accounting & consulting ben ik zeer verheugd dat we nu ook onze Audit en Tax & Legal Services teams versterken. Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat ons team alle groeikansen zal krijgen en we samen onze klanten nog beter verder kunnen helpen”, aldus Peter Verschelden, Voorzitter van Moore Belgium.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer