Nieuws Vlaams Brabant Na de mens gaat ook de auto in quarantaine

Na de mens gaat ook de auto in quarantaine

Na de mens gaat ook de auto in quarantaine

KORTENBERG/DROGENBOS/BRUSSEL – D’Ieteren Immo, de vastgoedtak van de D’Ieteren Group in België, biedt “quarantaineboxen” aan voor hybride en elektrische voertuigen, De betonnen “dozen” zijn bestemd voor de opslag van elektrische voertuigen die gediagnosticeerd zijn als kritiek.

Automerken die hybride of elektrische modellen verkopen, vragen dat dealers quarantainezones hebben, dat wil zeggen een speciale parkeerplaats met een veiligheidsperimeter van 5 meter rond deze ruimte.

Voor sommige concessies is het gemakkelijk om in een dergelijke quarantainezone te voorzien, maar voor andere is dat niet het geval (bijvoorbeeld in stedelijke gebieden), specificeert D’Ieteren Immo. “In samenwerking met Betonal hebben we een box ontwikkeld om voertuigen en hun batterij te isoleren om andere voertuigen niet te besmetten. De oplossing is geldig voor elektrische en hybride wagens”, legt Lieven François, Head of Property bij D ‘Ieteren Immo, uit.

Deze boxen zijn in prefab beton en worden in één stuk geleverd. “Ons doel is om deze oplossing op alle sites van de D’Ieteren-groep te installeren”, voegt Paul Monville, gedelegeerd bestuurder van D’Ieteren Immo toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Bedrijf fietst definitief naar Wingepark

ROTSELAAR/HAASRODE - Canyon Bicycles, het van oorsprong Duitse fietsenmerk, verhuist dit voorjaar zijn Belgische hoofdkwartier van Haasrode (Interleuvenlaan) naar het… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer