Nieuws Vlaams Brabant Nieuwe overnames in tax en accounting

Nieuwe overnames in tax en accounting

Nieuwe overnames in tax en accounting

BRUSSEL – Na de aankondiging van een eerste fusie met PKF-VMB midden december vorig jaar, bundelt accounting en consulting dienstverlener Moore Belgium de krachten met de teams van accountancykantoren Flamand (Knokke-Heist) en MAS (Kontich).

Moore Belgium is speler in het marktsegment van kleine en middelgrote bedrijven door zijn dienstverlening op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Moore Belgium heeft kantoren in onder andere Brussel en Antwerpen.

In augustus vorig jaar sloot Moore Belgium een partnerschap met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische Accounting, Tax, Audit- en Consulting mid-market.

Geografische uitbreiding

Na de integratie van PKF-VMB in december vorig jaar gaat Moore Belgium nu ook  in zee met het team Flamand. Flamand (3,5 miljoen euro omzet en 25 medewerkers) adviseert haar klanten vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist. Vanuit hun jarenlange expertise en de  combinatie van de vier diensten (Accountancy, Tax, Legal & Corporate Finance) die zij aanbieden, gaat het team onder leiding van Guy Flamand en zijn drie vennoten als bedrijfsadviseur voor een integrale, proactieve en persoonlijke ondersteuning van zowel starters als gevestigde ondernemers. Een mooie link naar de activiteiten en manier van werken van Moore Belgium en bovendien een strategisch belangrijke geografische uitbreiding naar West-Vlaanderen toe.

Digitalisering

Ook het Kontichse MAS, Management & Administration Services, maakt voortaan deel uit van de Moore Belgium-familie. MAS ( 0,5 miljoen euro omzet en 5 medewerkers) werd in 2013 opgericht door Benny Vervliet om ondernemers te helpen door het verstrekken van proactief advies op basis van de boekhoudkundige cijfers. Onder de leiding van zoon Tim Vervliet werd al snel bewust gekozen om de weg van de digitalisering in te slaan. Via moderne technologieën, gecombineerd met jarenlange ervaring, levert het team snel en correct de nodige informatie en het bijhorende advies aan hun klanten.

Juiste mensen aan boord

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Ik ben zeer verheugd dat we deze twee nieuwe samenwerkingen kunnen aankondigen. Het blijft voor Moore Belgium zeer belangrijk  om de juiste mensen aan boord te halen die op eenzelfde manier naar de snel veranderende markt kijken. Die gedeelde visie is voor ons veel belangrijker dan de grootte van het bedrijf of het aantal medewerkers. De nieuwe collega’s van MAS, met de familie Vervliet op kop, hebben via hun verregaande digitale en sterke klantgerichte aanpak meer dan bewezen dat zij perfect passen in onze organisatie. Ook bij Flamand vinden we deze pure ondernemerszin terug. Het enthousiaste en ervaren team van Flamand staat voor dezelfde kwalitatieve, persoonlijke en dynamische aanpak. Samen kijken we de accounting- en consulting markt hoopvol tegemoet”, besluit Verschelden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Leuven
Leuven

RoboRana bundelt krachten met Humain

LEUVEN/KONTICH – De Leuvense AI-specialisten van Humain hebben een partnerschap gesloten met het Antwerpse/Leuvense Robotics Competence Center RoboRana.  Lees meer

Leuven
Leuven

Dajo Hermans trekt de bossen in

GELDENAKEN/BRUSSEL/BERINGEN - Minder dan 3 weken na zijn afscheid bij het Brusselse PR-agency Bepublic Group kondigt media-en communicatieman Dajo Hermans… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Tienen
Tienen

Sociaal bloedbad bij Bosch

TIENEN - Op een bijzondere ondernemingsraad donderdag heeft de directie van Bosch Tienen een grote herstructurering aangekondigd. Er staan 400… Lees meer