Nathalie Pfaff

Nieuwkomer en interne promotie bij Danone

ROTSELAAR/BRUSSEL - De Belgisch-Luxemburgse activiteiten van Danone  hebben met Nathalie Pfaff Seigle een nieuwe Country Manager. Voor de job van Sales Director Belux tovert het bedrijf David Molenaers uit de hoge hoed. 

De aanstelling van Pfaff Seigle is een interne operatie omdat de nieuwe Country Manager al tien jaar voor het bedrijf werkt, in verschillende functies. De afgelopen twee jaar was Nathalie aan de slag als Global Plant-Based Business Development Director. Voor haar tijd bij Danone werkte Pfaff Seigle onder andere bij Cadbury/Schweppes.

Nieuwkomer 

Er is in de toekomst in het management ook een plaatsje voor David Molenaers. Molenaers is een nieuwkomer binnen het bedrijf. De man verdiende zijn strepen bij onder andere AB InBev, Sara Lee en Jet Import. De afgelopen twee-drie jaar leidde hij de afdeling Off Trade & Convenience voor alle merken van de Haelterman Group. In dat pakket zit onder andere het biermerk Carlsberg.

Danone Belux 

Danone Belux heeft twee vestigingen in Belux, eentje in Brussel en eentje in Rotselaar. Op de laatste site werken ongeveer 450 personeelsleden, de kantoren in het Brusselse zijn goed voor nog eens een kleine 150 werknemers. In de fabriek van Rotselaar worden verschillende soorten yoghurt gemaakt. De specialiteit is drinkyoghurts in 100 ml flesjes. De bekendste is  Actimel, dat  trouwens in Rotselaar werd gelanceerd in 1994. Sinds 2015 produceren ze ook de lepelyoghurts van Danone & Fruit, Vitalinea en Activia.