Nieuws Vlaams-Brabant Online wijnhandel houdt eindejaarsproeverij bij collega-ondernemer

Online wijnhandel houdt eindejaarsproeverij bij collega-ondernemer

Online wijnhandel houdt eindejaarsproeverij bij collega-ondernemer

VILVOORDE – De online wijnhandel Livino en restaurant Tante Germaine slaan komend weekend de handen in mekaar voor een feestelijke eindejaarsproeverij.

Livino is een webshop en beschikt dus niet over een fysiek pand. Na eerder in De Kruitfabriek en Guzman vindt de tasting dit jaar plaats in restaurant Tante Germaine in de Guldenschaapstraat. Livino is vooral gespecialiseerd in Portugese en Zuid-Afrikaanse wijnen.

“Volgend jaar ga ik mijn assortiment uitbreiden naar Italië, Duitsland en Franse grand cru champagne”, zegt zaakvoerder Lieven Scheys. “De eindejaarstasting steekt dit jaar met andere woorden in een extra feestelijk kleedje. Als online shop leid je toch altijd een beetje een verborgen bestaan en daarom is zo’n proeverij altijd extra spannend.”

Advies vragen

Gedurende een heel weekend op zaterdag 3 en zondag 4 december zal je in Tante Germaine honderd verschillende wijnen en bubbels kunnen proeven (doorlopend van 14 tot 20 uur). “Typisch voor de eindejaarsproeverij is dat mensen advies kunnen vragen over de bijpassende wijnen voor hun kerst- of nieuwjaarsmenu”, zegt Scheys nog.

De toegang is gratis. Om organisatorische redenen wordt wel gevraagd op voorhand in te schrijven via info@livino.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.