Nieuws Vlaams-Brabant Ook Brouwerij Lindemans is ‘Gangmaker’

Ook Brouwerij Lindemans is ‘Gangmaker’

Geert (links) en Dirk Lindemans.

Ook Brouwerij Lindemans is ‘Gangmaker’

DILBEEK – Tweehonderd ondernemers uit de regio verzamelden donderdagavond in de Wilvinakapel in Dilbeek voor een nieuwjaarsreceptie van Voka Vlaams-Brabant. Brouwerij Lindemans kreeg er de titel ‘Gangmaker’ voor West-Brabant.

De nieuwjaarsreceptie in Dilbeek is de tweede van een reeks nieuwjaarsrecepties van Voka Vlaams-Brabant. De derde volgt op 17 januari in de Plantentuin van Meise, de laatste op 19 januari in de Manege in Tienen.

LEES OOK. Voka Vlaams-Brabant bekroont fietsbedrijf tijdens nieuwjaarsreceptie

Elke receptie krijgt een verdienstelijke onderneming uit de regio de titel Gangmaker. Voor West-Brabant is dat Brouwerij Lindemans. Het bedrijf, dat al tweehonderd jaar teruggaat, opende eind vorig jaar een volledig nieuwe site in Ruisbroek.

Brouwerij Lindemans is erin geslaagd om traditie te verzoenen met de nieuwste technologie, vertelt gedelegeerd bestuurder Dirk Lindemans. “Op die manier kunnen wij bieren op basis van lambiek die zo typisch zijn voor de streek op de wereldkaart te zetten. Deze prijs is voor het hele team een mooie erkenning dat we met onze aanpak een voorbeeld zijn voor de regio.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.