Nieuws Vlaams-Brabant Pascal Lekeu wordt directeur divisie Building Services bij SPIE Belgium

Pascal Lekeu wordt directeur divisie Building Services bij SPIE Belgium

Foto: SPIE Belgium

Pascal Lekeu wordt directeur divisie Building Services bij SPIE Belgium

BRUSSEL – SPIE Belgium kondigt aan dat Pascal Lekeu is aangesteld als directeur van de divisie Building Services. Hij moet de drie units in Geel, Walcourt en Brussel op duurzame wijze laten groeien en de tevredenheid van de klanten een centrale plaats geven in de werking van de divisie.

SPIE Belgium, een dochteronderneming van de groep SPIE, de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, heeft Pascal Lekeu aangesteld als directeur van de divisie Building Services. Pascal Lekeu begon zijn carrière in 1988 bij KONE, waar hij doorgroeide en in 2008 toetrad tot het directiecomité van KONE Belgium & Luxembourg. In 2015 werd hij aangesteld als Managing Director en sinds februari 2021 was Pascal Lekeu als directeur New Equipment Business voor KONE Frankrijk werkzaam in Parijs.

Drie units

Als directeur van de divisie Building Services krijgt Pascal Lekeu bij SPIE Belgium de belangrijke taken om de drie units in Geel, Walcourt en Brussel op duurzame wijze te laten groeien en de tevredenheid van de SPIE-klanten een centrale plaats te geven in de werking van de divisie. “Mijn ambitie is een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en groeidynamiek bij SPIE. Ik ben trots deel te mogen uitmaken van een bedrijf met sterke waarden dat lokaal verankerd is en menselijke relaties hoog in het vaandel draagt.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.