Poule & Poulette2

Poule & Poulette opent achtste vestiging in Brusselse wijk Mérode

Poule & Poulette, de Belgische restaurantgroep die gespecialiseerd is in kip, heeft onlangs zijn achtste vestiging geopend in de bruisende wijk Mérode in Brussel. Dit nieuwe adres versterkt de aanwezigheid van de restaurantgroep in België en belooft een steeds breder publiek aan te trekken.

Sinds de oprichting in 2014 heeft Poule & Poulette voortdurend verrast en geïnnoveerd. Door zich exclusief op kip te concentreren, zijn de oprichters Inne, Frederik en Filip erin geslaagd om dit traditionele product opnieuw uit te vinden. Deze gedurfde benadering heeft snel de harten van fijnproevers veroverd, waardoor het zich snel over het hele land kon uitbreiden.

Bij Poule & Poulette wordt kip gepresenteerd in een verscheidenheid aan smakelijke gerechten, van Belgische klassiekers zoals de halve geroosterde kip en vol-au-vent tot modernere en internationale creaties. Elk gerecht wordt bereid met gecertificeerde halal Belgische kip, wat een onberispelijke kwaliteit en volledige traceerbaarheid garandeert. Het menu is ontworpen om aan alle smaken te voldoen, van de meest voorzichtige tot de meest avontuurlijke eters.

Culinaire ervaring
Elk restaurant biedt een unieke en leuke ervaring, waarbij elk detail is bedacht om klanten te verrassen en te verblijden. Van knusse cabines tot grappige quotes verspreid over de ruimtes, alles is ontworpen om een warme en gastvrije sfeer te creëren. Aan het touwtje van het "kippenhok licht" trekken om een bestelling te plaatsen is een van de kleine originele details die elk bezoek onvergetelijk maken.

Poule & Poulette werkt samen met één leverancier, van ei tot bord. "Deze gesloten keten garandeert de kwaliteit en traceerbaarheid van ons basisproduct", legt Frederik Goossens uit. De producten worden in een centraal atelier bereid voordat ze naar de restaurants worden gedistribueerd, wat de efficiëntie en versheid optimaliseert.

Toekomstvisie
Poule & Poulette is altijd op zoek naar nieuwe ideeën om zijn menu te verrijken en zijn klanten te verrassen. "We blijven op zoek naar verrassende en creatieve ideeën. Hoewel ons menu zeer gevarieerd is, werken we constant achter de schermen om het te verbeteren. We verkennen nieuwe smaken en volgen de voedseltrends," voegt Goossens toe.

Het nieuwe adres van Poule & Poulette, dit keer gevestigd in de bruisende en familiale wijk Mérode, zal opnieuw de harten veroveren van liefhebbers van kwaliteitskip, die altijd in zijn voor een leuke en gastronomische ervaring.