Nieuws Vlaams-Brabant Randstad stroomlijnt HR-activiteiten, AUSY focust voortaan op digitalisering en engineering

Randstad stroomlijnt HR-activiteiten, AUSY focust voortaan op digitalisering en engineering

AUSY herlegt focus.

Randstad stroomlijnt HR-activiteiten, AUSY focust voortaan op digitalisering en engineering

LEUVEN/BRUSSEL – Een deel van de activiteiten binnen Randstad Belgium en AUSY Belgium wordt gereorganiseerd. Waar AUSY eerst actief was op 6 expertisedomeinen, zal het vanaf juni ten volle focussen op technologie oplossingen en services. De consultancy-diensten van AUSY binnen de domeinen HR, Finance, Sales & Marketing, Life Sciences en Interim Management gaan verder onder de vleugels van de hernieuwde merknaam Randstad Professionals. Daarnaast zullen alle permanente rekruteringsactiviteiten van AUSY worden ondergebracht bij het reeds bestaande team van Randstad Search & Selection.

De gezondheidscrisis heeft weinig gevolgen gehad voor de arbeidsmarkt die nog steeds met een krapte kampt. Om een antwoord te bieden op deze situatie brengen zowel Randstad als AUSY via deze reorganisatie een hernieuwde focus binnen hun dienstverlening. Het hernieuwde Randstad Professionals focust op interim-management binnen alle bedrijfsafdelingen en consultancy diensten binnen de domeinen Finance, HR, Sales & Marketing en Life Sciences terwijl het bestaande team van Randstad Search & Selection, onder leiding van operationeel directeur Els Marx, zal focussen op twee pijlers: de vaste werving en selectie van technische profielen binnen engineering, IT en life sciences enerzijds en de business profielen binnen HR, sales & marketing en retail anderzijds.

Flexibiliteit

“Mede door de vergrijzing zal de vraag naar hooggekwalificeerd personeel, zowel op permanente als tijdelijke basis, alleen maar sterker toenemen dan het aanbod. Voor bedrijven is het van groot belang om in hun personeelsplanning te kijken welke expertise ze nodig hebben op de lange termijn en welke gespecialiseerde expertise er nodig is in het kader van een bepaald project of om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Steeds meer bedrijven maken immers gebruik van flexibel inzetbare gespecialiseerde professionals om specifieke projecten tot een goed einde te brengen. Door onze uitzendactiviteiten, Randstad Professionals en Randstad Search & Selection onder te brengen onder één en hetzelfde huis, kunnen we met gebundelde krachten een oplossing op maat bieden voor iedere nood binnen de personeelsplanning van bedrijven enerzijds en de carrièreplanning van medewerkers anderzijds”, klinkt het bij Marc Van Harneveldt, Managing Director en lid van het directiecomité bij Randstad Group.

Internationale positionering

AUSY zal zich voortaan volledig richten op technologie oplossingen en services. AUSY ambieert een internationaal gedeelde visie, identieke waarden en een duidelijke strategie, zonder de lokale specialisaties van ieder land uit het oog te verliezen. De kernwaarden van AUSY: entrepreneurship, trust en teamwork vormen steeds de rode draad doorheen dit verhaal, en zullen vanaf nu visueel ondersteund worden door een huisstijl die dicht bij die van Randstad aanleunt.

Digitalisering en engineering

“De gezondheidscrisis versnelde de digitale transformatie binnen heel wat organisaties met jaren”, klinkt het bij Andy Stynen, CEO BeNeLux bij AUSY Group. “De vernieuwde strategie laat ons toe te focussen op digitalisering en engineering en ons zo wereldwijd te positioneren als OneAUSY: een betrouwbare partner die vooruitstrevende technologische oplossingen aanbiedt aan klanten, en op zoek gaat naar innovatieve projecten voor haar experten. Samen met onze 7.500 technische experten, elk van hen gepassioneerd door technologie, zullen we bedrijven helpen hun uitdagingen te overwinnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.