Nieuws Vlaams Brabant Rechtbank spreekt 9 falingen uit

Rechtbank spreekt 9 falingen uit

Rechtbank spreekt 9 falingen uit

LEUVEN/KEERBERGEN/ZOUTLEEUW/DIEGEM/TERNAT/MERCHTEM –  De ondernemingsrechtbanken van Leuven  en Brussel hebben 9 bedrijven failliet verklaard. 

 

Aan het Engels Plein in Leuven is het doek gevallen over het bedrijf Belvay Sanitair. Op hetzelfde adres is ook de faling uitgesproken van kapperszaak Khava Dilmaeva. In beide zaken is curator Dirk De Maeseneer aangesteld. Aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele (Leuven) heeft retailer Octaaf De Beer de boeken neergelegd. Ook in deze zaak is De Maeseneer aan zet. De curator zal ook de faling beheren van postorderbedrijf Serge Janssens, Lambroekstraat in Diegem. De Maeseneer zal ook langsgaan bij de bestuurder van schrijnwerkerij Gunter Nijns, Zoutleeuwesteenweg in Zoutleeuw.

Curator Patrick Schruers is aangesteld in het faillissement van horecavennootschap Marsy, Statiestraat in Ternat. In deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek, Kapelleveld, is de faling uitgesproken van vervoerder Kim De Brabanter. De Brabanter werd in oktober vorig jaar in het hof van assisen Vlaams-Brabant in Leuven veroordeeld tot 25 jaar cel voor doodslag. Curator Winny Tirmarche zal de faling afhandelen.

Installatiebedrijf Peter R. Haesaerts, Achiel Cleynshenslaan in Keerbergen, is in faling.  Curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters kijken daar de boeken na. Curator Patrick Schruers, ten slotte, zal langsgaan bij de uitbaters van het gratis huis-aan-huisblad Klakson, Koning Albertstraat in Merchtem. In december vorig jaar verscheen de laatste uitgave van het blad.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.