5 falingen

5 falingen

GEETBETS/LEUVEN/AARSCHOT/ZOUTLEEUW/ZAVENTEM – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 5 bedrijven failliet verklaard. 

Aan de Grote Baan in Rummen (Geetbets) is het doek gevallen over de vennootschap Kema-Decor. Kema-Decor was actief in interieurbouw met onder andere gyprocwerken, schrijnwerkerij, valse wanden en schilder-en behangwerken. Jos Mombaers is de aangestelde curator.  Mombaers zal ook de faling beheren van het adviesbureau O. Support, Groenveldstraat in Heverlee (Leuven).

Brandaan Mombaers zal de boeken moeten nakijken van Yannick Fallah, Liersesteenweg in Aarschot. Fallah was actief in HVAC – Heating, ventilatie en airconditioning. Mombaers zal ook de faling beheren van dakwerker Geert Deferm, Spiegelstraat in Zoutleeuw.

Aan de Hoogstraat in Zaventem werd de faling vastgesteld van transporteur Kiral. In deze zaak is curator Anthony Houthoofd aan zet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grimbergen, Jette
Grimbergen

Verdachten zaak Goes in de cel

GRIMBERGEN/JETTE - In het onderzoek naar de moord op vastgoedmakelaar Frank Goes uit Grimbergen zijn twee verdachten opgepakt. Ze zitten… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer