Resto-bars Nina en Babette zetten de zomer in met nieuwe aperitiefaanbiedingen

Goed nieuws voor liefhebbers van cocktails en aperitieven! Met de langverwachte komst van het mooie weer hebben de resto-bars Nina en Babette besloten om nieuwe aanbiedingen te lanceren. De twee Brusselse zaken, bekend om hun culinaire creaties en heerlijke cocktails, bieden vanaf nu aperitiefhapjes aan om te delen bij elke eerste bestelde cocktail.

Italiaanse aperitivo bij Nina
Gelegen in de levendige wijk Begrafplaats van Elsene, beheerst Nina de kunst van de Italiaanse aperitivo met een aanbod van smakelijke aperitiefplanken en een verleidelijk cocktailmenu. De Italiaanse restobar introduceert nu een aanbieding waarbij elke eerste cocktail naar keuze wordt gecombineerd met een proeverij van de antipasti van de dag. Dit is de gelegenheid voor Nina om een authentiek Italiaanse ervaring aan te bieden, die uitnodigt om de dolce vita te beleven in een warme en gezellige sfeer. Psst, even ter herinnering... Bij Nina krijgen alle Nina’s ook een cocktail aangeboden als eerbetoon aan degene die het restaurant heeft geïnspireerd: de nonna van Sara, mede-eigenaar van het etablissement.

Delen en genieten bij Babette
En Babette doet zeker niet onder voor haar grote zus Nina. Want vanaf nu biedt Babette ook een smakelijke verrassing aan bij elke bestelling van een eerste cocktail, met een selectie van dips van de dag. Genoeg om de smaakpapillen te laten reizen, terwijl het restaurant trouw blijft aan zijn filosofie van delen ("Sharing with love"). Deze levendige plek biedt een culinaire ontsnapping naar alle hoeken van de wereld, met een menu geïnspireerd door de vele reizen van Sara en Asad, de eigenaren van het restaurant.

Naast deze aperitiefaanbiedingen hebben beide adressen ook prachtige terrassen, perfect om te genieten van de laatste zonnestralen.