sereni Foto: Uitvaarten Reweghs-Pipeleers

Sereni opent nieuw uitvaartcentrum in Tielt-Winge

Sereni opent dit weekend Uitvaarten Reweghs-Pipeleers in Tielt-Winge, een nieuw, intiem uitvaartcentrum. Binnen hun concept kunnen alle aspecten van een uitvaart op één locatie plaatsvinden, van groeten tot koffietafel.

“Het is een omgeving van troost en verbinding” stelt uitvaartbegeleider Bart Reweghs trots. “Ik stam af van een familie van begrafenisondernemers. Mijn grootvader Jan maakte in de jaren ’50 al kisten. Sindsdien is er natuurlijk heel wat veranderd in onze samenleving. Het is belangrijk om mee te evolueren. Daar hoort ook een persoonlijkere aanpak bij, intiem en op maat van de overledene en de nabestaanden. Ons nieuwe uitvaartcentrum is daar het perfecte kader voor."

Dit jaar volgen nog twee openingen in Vlaanderen voor Sereni, in Destelbergen en Sint-Niklaas. "We zijn tevreden dat we onze service alweer in drie nieuwe gemeenten kunnen aanbieden", aldus Sereni-directeur Thomas Heiremans. "We investeren in lokale, intieme uitvaartcentra zodat mensen altijd in hun eigen omgeving terecht kunnen, bij een vertrouwde uitvaartplanner."

Lees ook: Begrafenisondernemer Sereni opent nieuw filiaal in hartje Stabroek