Sonia Pypaert the baby’s corner

The baby’s corner opent nieuwe winkel in Brussel

Na het succes van de vestigingen in Nazareth en Hasselt, verovert The baby's corner nu ook de straten van Brussel. Gevestigd aan de iconische Louizalaan, zal deze nieuwe locatie in september 2024 de deuren openen.

Sonia Pypaert, CEO van The baby's corner, deelt haar enthousiasme: "Brussel vormt het perfecte decor voor onze nieuwste winkel. Hier smelten talen, smaken en mensen samen in een dynamische mix. Het is een eer om onze passie voor baby’s en kinderen te mogen delen met deze levendige gemeenschap".

Sonia gooide haar leven om na de geboorte van haar tweede kind. "Na de geboorte van mijn tweede kind vroeg ik me af wat ik ging doen met mijn leven,” vertelt ze. “Ik stopte als leerkracht economie en begon mijn eigen winkel, The baby's corner in Nazareth." Achtentwintig jaar later opent ze nu dus haar derde winkel.

 

 

“Onze strategie is het uitbreiden van conceptstores om lokale verankering te bieden en advies op maat te geven aan de vele (aanstaande) ouders. Dit wordt de plek waar ouders niet alleen de beste producten vinden, maar waar ze ook kunnen genieten van een warme, gastvrije omgeving.”

CEO Sonia Pypaert

Van exclusieve babycollecties tot praktische kinderwagens, educatief speelgoed, stijlvolle zwangerschapskleding en baby- en kinderkleding, biedt The baby’s corner een rijk gamma voor ouders en hun kinderen. Bovendien staan de medewerkers klaar om te helpen bij het opmaken van de geboortelijst.

The baby’s corner Brussel opent in september 2024. “We kunnen niet wachten om deel uit te maken van deze geweldige stad en om alle Brusselse ouders en grootouders te verwelkomen in onze nieuwe conceptstore. Samen creëren we een magische plek vol liefde en zorg voor onze kleintjes”, sluit Sonia af.