Nieuws Vlaams Brabant Thibault Deketelaere wordt voor SD Worx manager in Wallonië

Thibault Deketelaere wordt voor SD Worx manager in Wallonië

Thibault Deketelaere wordt voor SD Worx manager in Wallonië

thibault deketelaereThibault Deketelaere (44) is bij hr-dienstenleverancier SD Worx de nieuwe manager large enterprises voor Wallonië. In zijn nieuwe functie onderhoudt de manager uit Nossegem (Zaventem) relaties met de bestaande grotere Waalse klanten en zal hij de dienstverlening verder ontwikkelen.

Vanuit Louvain-La-Neuve, zijn nieuwe standplaats, moet Deketelaere de dienstverlening uitbouwen in drie domeinen. Naast de klassieke payroll zijn dat payroll on site, waarbij SD Worx de dienstverlening bij de klant ter plaatse verzorgt, en business process outsourcing, waar bedrijven de payroll volledig uitbesteden en zich eventueel ook voor andere hr-taken kunnen laten bijstaan.

“Payroll is een vaste waarde in mijn loopbaan”, zegt Deketelaere. “Ik werkte jaren als redacteur sociaal recht en juridisch adviseur. Nadien werd ik  kantoordirecteur om de payroll voor kleinere bedrijven te beheren. De jongste vier jaar werkte ik bij Solvay om ook daar de payroll te beheren. Die ervaring en kennis komen uitstekend van pas in mijn nieuwe functie bij SD Worx.”

“In de payroll zit veel beweging, zowel fiscaal als sociaal-juridisch. Het is een gecompliceerde materie en net dat maakt het boeiend. Maar ook het managen en coachen zijn dingen die me aanspreken in de job.”

“Mijn collega’s hebben een zeer goede kennis van onze klanten en de markt in Wallonië. Het is een enthousiaste groep, uitstekend opgeleid en competent. We hebben daarnaast kwalitatief zeer goed ontwikkelde hr-software, ook voor mobiel gebruik. Dat alles garandeert dat we onze klant de best geïntegreerde oplossing bieden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.