Bouncy Games Bouncy Experience, Chicago, IL.

Tour & Taxis brengt opblaasbaar parcours van meer dan 2500m² naar Brussel

Na het succes van vorig jaar in Brussel, keert Bouncy Games deze zomer vanaf 6 juli voor even terug naar Tour & Taxis. Het Belgische bedrijf, met hoofdkantoor in Brussel, Exhibition Hub, gespecialiseerd in entertainment, in samenwerking met Fever, het toonaangevende ontdekkingsplatform van live-entertainment en vrijetijdsbesteding, heeft deze ervaring voor jong en oud in een nieuw jasje gestoken.

Het Bouncy Games-parcours strekt zich uit over meer dan 2500m2 en tovert Tour & Taxis om tot een onvergetelijk springkasteelparadijs. Dit belooft ongetwijfeld een leuk uitje met familie en vrienden op een van de grootste opblaasbare parcours ooit in België. Bezoekers kunnen zich uitleven op hindernisbanen, talloze obstakels overwinnen en van een van de hoogste opblaasbare glijbanen ter wereld afglijden.

De zomerse en sportieve ervaring is een van de familievriendelijke ervaringen aangeboden door Exhibition Hub en Fever. Op dezelfde locatie valt ook Bubble Planet te beleven. In deze betoverende ervaring worden jong en oud meegevoerd naar droomlandschappen en drijven ze tussen duizenden lichtgevende, fonkelende balletjes. Samen bieden Bouncy Games en Bubble Planet een goede combinatie van avontuur en verwondering.