3

Vastgoedbedrijf zet 10 nieuwe kmo-units in de markt

DROGENBOS/ASSE/BRUSSEL - Vastgoedbedrijf Panorama, met vestigingen in onder andere Leuven en Brussel, zet 10 nieuwbouw kmo-units in de markt. Het nieuwe complex wordt opgetrokken in Drogenbos.

Ten zuiden van Brussel, aan de uitrit  "Anderlecht" van de Ring,  wordt een gloednieuw kmo-park opgetrokken, genaamd “Zen-park”. Deze ontwikkeling langs de Humaniteitslaan, die midden 2022 opgeleverd wordt, zal ruimte bieden aan lokale ondernemers.

De units hebben een oppervlakte van 324 m² + 108 m² mezzanine, tot 648 m² (en zelfs meer). Tevens komt er op de site een kantoorgebouw van 866 m² met 90 m² terras. Het project wordt gerealiseerd op een bedrijventerrein van ongeveer 8 ha, en maakt deel uit van een groter geheel bestaande uit productie-, opslag-, distributie en polyvalente ruimtes alsook kantoren.

“De loodsen worden casco opgeleverd en zijn elk voorzien van een sectionale poort, lichtstraat en een polybetonvloer” weet Philip Van Bruystegem, makelaar bij Panorama Bedrijfsvastgoed. “De vrije hoogte bedraagt 6 m en de diverse nutsleidingen (gas, water, elektriciteit en data) komen individueel binnen per magazijn.

Midden 2022 worden de nieuwe kmo-units opgeleverd. Panorama Bedrijfsvastgoed beheert de verkoop.