Nieuws Vlaams Brabant Hotel heropent met vernieuwde kamers…met privésauna

Hotel heropent met vernieuwde kamers…met privésauna

Hotel heropent met vernieuwde kamers…met privésauna

BRUSSEL –  De Noorse hotelketen Thon Hotels heropent op 30 april zijn hotel Thon Hotel Bristol Stephanie aan de Louisalaan in Brussel. De heropening volgt op de vernieuwing van onder andere  25 kamers die voortaan uitgerust zijn met een privésauna. 

 

Thon Hotels is onderdeel van de Noorse Olav Thon Gruppen en heeft hotels in Noorwegen, Rotterdam en Brussel. In onze hoofdstad baat de onderneming 6 vestigingen uit, waaronder het Thon Hotel Bristol Stephanie. Het hotel werd de afgelopen tijd onder handen genomen met de vernieuwing van 25 kamers die elk een privésauna hebben gekregen. “Met deze innovatie in de hotelsector willen we ons onderscheiden van de andere hotels in het hogere marktsegment”, zegt woordvoerder Maximiliaan Vandomme.

Korting en gratis wellness 

Verder kreeg de lobby een facelift met psychedelisch behang en werd het dak van het hotel belegd met zonnepanelen. “Tussen de panelen is er zelfs een moestuin aangelegd”, zegt Vandomme nog. Eind deze maand heropent het Brusselse hotel de deuren. Ter gelegenheid van de opening strooit het hotel met serieuze kortingen voor wie boekt en verblijft in de periode van 30 april tot en met 30 september dit jaar. En als toetje op de taart biedt het hotel zijn gasten naast de vernieuwde kamer met privésauna ook een gratis wellness arrangement aan. Milieuvriendelijke cosmetische producten van bij ons, infusies van het Belgische huis “Teatower”, vers fruit en pure chocolade inbegrepen.

500-tal kamers 

Thon Hotels is actief in thuisland Noorwegen, Nederland en België. In totaal heeft het bedrijf in ons land meer dan 500 kamers in portefeuille. Naast het Thon Hotel Bristol Stephanie baat de keten ook Thon Hotel Brussels Airport, Thon Hotel Brussels City Center, Thon Hotel EU, Stanhope Hotel Brussels en Thon Residence Parnasse uit. Het bedrijf stelt in België een 15-tal mensen tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer