Warner Bros pop-up Foto: Comm2You

Warner Bros. viert 100e verjaardag met pop-upwinkel in Dockx Bruxsel

In het winkelcentrum Docks Bruxsel is donderdag een pop-upwinkel geopend ter ere van de 100e verjaardag van Warner Bros. Vijf maanden lang worden er tal van activiteiten georganiseerd rond bekende DC-personages zoals Batman en Superman, maar ook fans van Harry Potter, Friends en de Looney Tunes komen er aan hun trekken.

De winkel wordt uitgebaat door Smartoys en werd donderdag officieel geopend in aanwezigheid bij de Brusselse burgemeester Philippe Close. “Op niet minder dan 220 vierkante meter kunnen jong en oud in Docks Bruxsel tot eind 2023 hun hartje ophalen”, zegt Laurent Allardin, CEO van Change The Game en initiatiefnemer van de pop-upwinkel.

“Smartoys organiseert vijf maanden lang vele verrassingen en activiteiten voor fans rond de meest iconische Warner Bros.-personages zoals Batman en Superman van DC Comics, Looney Tunes, Harry Potter en Friends. Bezoekers vinden in de winkel een uitgebreid gamma van licentieproducten van Warner Bros., waaronder enkele exclusieve items en producten die voor de allereerste keer in België te verkrijgen zijn.”

Verkleed naar opening

Alle fans die op 1 september verkleed als hun favoriete Warner Bros.-personage naar de opening van de winkel komen, krijgen alvast een cadeautje, zolang de voorraad strekt.