Nieuws Vlaams Brabant Wie volgt Urbain Vandeurzen op bij Gimv?

Wie volgt Urbain Vandeurzen op bij Gimv?

Wie volgt Urbain Vandeurzen op bij Gimv?

Urbain vandeurzenUrbain Vandeurzen uit Linden kondigt zijn vertrek aan als voorzitter van de Gimv. Onder het voorzitterschap van Vandeurzen werd de voorbije vijf jaar een toekomstgerichte investeringsstrategie ontwikkeld. Het business model van de Gimv is nu voluit gericht op investeren in groei-ondernemingen en op het actief begeleiden van ondernemingen in hun groeiambities. Gimv heeft hierbij duidelijke keuzes gemaakt naar investeringsgebieden die‘on trend’ zijn en zij heeft haar investeringsteams en portfolio van deelnemingen aangepast aan deze nieuwe strategie. Deze wijzigingen vertalen zich nu ook stilaan in positieve financiële resultaten.
“Ik ben zeer tevreden over het uitstekende werk dat de voorbije jaren bij Gimv gepresteerd is in nauwe samenwerking tussen management en Raad van Bestuur”, zegt Vandeurzen. “De Gimv kan op de ingeslagen weg verder doorgroeien tot een toonaangevende, Europese investeringsmaatschappij. Wanneer het juiste moment daarvoor is gekomen, kunnen nu nieuwe mogelijkheden overwogen worden voor het referentieaandeelhouderschap van Gimv. Het is in die context dat ik in het belang van Gimv mijn mandaat ter beschikking zal stellen op de jaarvergadering van 29 juni.”

Wie Urbain Vandeurzen zal opvolgen is nog niet geweten. Daarover wordt wellicht meer bekend bij de aankondiging van de jaarresultaten op19 mei.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.