Nieuws Vlaams Brabant Wijndomein in rouw

Wijndomein in rouw

Credit: wijndomein Kluisberg.

Wijndomein in rouw

BEKKEVOORT – De bestuurders, medewerkers en sympathisanten van wijndomein Kluisberg aan Rijnrode in Assent (Bekkevoort) zijn in rouw. Vorige week donderdag is Gerry Defoor, schoonzoon van stichter Jos Vanlaer en medebezieler in het wijndomein, overleden. Gerry werd 42 jaar. 

Gerry Defoor droeg meer dan zijn steentje bij aan het onderhoud en de oogst op wijndomein Kluisberg. In de uren na zijn werk in vast dienstverband was Gerry heel vaak aan de slag in de wijngaard. Samen met de andere leden van de families Vanlaer-Peeters.

Vorige week donderdag was er dan het droevige nieuws dat Gerry overleden was in UZ Gasthuisberg in Leuven. De man zou binnen een kleine 2 weken 43 jaar geworden zijn. Hij laat een vrouw en een zoontje na.

Wijndomein Kluisberg is ver buiten het Hageland gekend voor zijn uitstekende wijnen. De zaak van Jos Vanlaer, zijn vrouw Daniëlla Peeters, de kinderen Bart en Lincy met partners (onder wie Gerry Defoor) en de kleinkinderen is nog altijd in volle bloei.

Vorig jaar was het domein ongeveer 7 ha groot, goed voor iets meer dan 20.000 druivelaars. Er wordt met traditionele rassen gewerkt zoals Chardonnay, Pinot Gris en Pinot Blanc en nog enkele anderen. Door de variëteit aan soorten kan het wijndomein rode, witte en roséwijnen aanbieden.

De redactie biedt de familie van Gerry haar oprechte blijk van medeleven aan in deze moeilijke tijden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer